Cautare: 1395 rezultate dupa tagul "artist"

Acces Direct. What´s UP, în cătușe! Iubita ar fi sunat la 112 şi ar fi anunţat că artistul ar fi lovit-o

acum 71 zile

What`s Up a fost dus în cătuşe, la secţia de poliţie, după ce iubita lui ar fi cerut ajutorul poliţiştilor. Tânăra ar fi sunat la 112 şi ar fi anunţat că artistul ar fi lovit-o.

Jocul "Continuă fraza" cu Randi

acum 71 zile

Randi participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Randi, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 71 zile

Randi a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Xtra Night Show. Imagini cu What's Up a ajuns în cătuşe! Artistul este acuzat de violență și ultraj

acum 72 zile

What's Up a fost ridicat de oamenii legii de la apartamentul iubitei lui din centrul Capitalei, după un apel la 112. Se pare că o femeie ar fi sunat la 112.

Răi da Buni. What's Up, ridicat de poliție, în cătușe. Artistul ar fi agresat o femeie!

acum 72 zile

Artistul What's Up a fost ridicat de acasă în cătușe de poliție. Din primele informații se pare că artistul ar fi agresat o femeie!

Star News. Adi Minune, jefuit! Tâlharii au acţionat cu cagule pe faţă!

acum 72 zile

Adi Minune, jefuit! Tâlharii au acţionat cu cagule pe faţă! Antena Stars a aflat ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte. Priviți primele declaraţii ale artistului, după incident.

Acces Direct. Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, adevărul despre moartea regretatului artist: Cred că a regretat că nu a avut un copil

acum 72 zile

Într-o iubire dincolo de moarte, ea nu-i poate şopti acum decât un bun rămas pentru că "adio" este cuvântul pe care Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, nu îl poate rosti, atunci când vorbeşte despre el! Mihai i-a fost soţ, idol, prieten, iubit. Pentru că, între Simona Secrier...

Acces Direct. Simona Secrier, femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani lui Mihai Constantinescu, face dezvăluiri sufocant de dureroase despre sfârşitul regretatului artist!

acum 72 zile

Moartea lui Mihai Constantinescu a adus multă durere în inimile tuturor românilor. Aproape șase luni au încercat medicii să îl pună pe picioare, însă, din nefericire, organismul artistului a cedat. A fost ziua în care soţia lui, Simona, a simţit cum întregul ei univers s-a...

Randi lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, piesă "Depedent"

acum 72 zile

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", artistul Randi a lansat "Depedent, a două piesă din noul sau proiect muzical, "Sunete Urbane".

Familia lui Mihai Constantinescu a organizat parastasul de 40 de zile

acum 74 zile

Familia lui regretatului artist, Mihai Constantinescu a organizat parastasul de 40 de zile.

Star Matinal. Cum se descurcă Dinu Maxer cu doi copii

acum 75 zile

Dinu Maxer ne-a dezvăluit cum se descurcă acum în rolul de tătic cu doi copii. Artistul are un plan bine pus la punct pentru fiul său. Vedeți despre ce e vorba.

Veşti proaste pentru admiratoarele lui Mark Stam! Cântăreţul este "luat"!

acum 76 zile

Fetelor, avem veşti proaste! Mark Stam este luat! Cine este domnişoara care i-a furat inima cântăreţului, dar şi cum a început povestea lor de iubire!

What's Up revine după ce a renunţat la Instagram! Cum decurge viaţa artistului după divorţ?

acum 76 zile

What's Up revine după ce şi-a şters tot de pe instagram! Artistul vine în platoul Răi da buni însoţit şi cu noutăţi. Ce se întâmplă în viaţa lui Whatsy după mult discutatul divorţ

Star News. Mihai Trăistariu, confesiuni cutremurătoare, în premieră. Artistul recunoaște gesturile rușinoase pe care le-a făcut ca să iasă din faliment

acum 76 zile

Mihai Trăistariu a făcut confesiuni cutremurătoare! Pentru prima dată, artistul recunoaşte gesturile ruşinoase pe care le-a făcut ca să scape de faliment!

Acces Direct. Hevito, de urgenţă la spital! Artistul, căsătorit cu o româncă cu 25 de ani mai mare decât el, a trecut prin momente de groază

acum 79 zile

Momente cumplite pentru Hevito! Vi-l aduceți aminte pe cântărețul dominican, care are o relație cu Dana, o româncă mai mare cu 25 de ani decât el. El 35, ea 60 de ani! Ei bine, artistul Hevito a trecut prin momente de panică! Cântăreţul a fost transportat, de urgență, la spital...

Agenția Vip. Confesiuni emoţionante despre Denisa Răducu: Nu vreau să cred că a murit, mă gândesc că e plecată în America

acum 82 zile

Mereu în amintirea Denisei Răducu! Omul care i-a fost alături la început de drum, gest emoţionant în memoria regretatei artiste, la doi ani de la dispariţia fulgerătoare! Confesiuni emoţionante despre cântăreaţa cu voce de înger.

Răi da Buni. Familia lui Leo Iorga: Am încercat absolut tot ce a apărut în medicină pentru a-l salva

acum 84 zile

Fiii şi soţia lui Leo Iorga, prima dată împreună într-un platou de televiziune, după ce artistul a pierdut lupta cu viaţa. Familia legendei rock face primele declaraţii despre viaţa cântăreţului petrecută în afara scenei! Cum era Leo Iorga ca tată, dar şi ca soţ, aflăm chiar de...

Neatza cu Răzvan și Dani. Ozana Barabancea, concert de sărbători! Hai și tu la spectacolul "Sărbătorile de iarnă la castel"

acum 84 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ozana Barabancea, frumoasă jurată "Te cunosc de undeva", a venit cu o invitație la spectacolul "Sărbătorile de iarnă la castel".

Ozana Barabancea cântă, LIVE la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Ochii tăi și-a mea dorință"

acum 84 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ozana Barabancea, frumoasa jurată "Te cunosc de undeva", a cântat melodia "Ochii tăi și-a mea dorință".

Star News. Marea pasiune a lui Killa Fonic. În timp ce unii au fobie, artistul a decis să stea în casă cu el

acum 85 zile

Killa Fonic, unul dintre cei mai non-conformişti artişti de la noi are o pasiune pentru animalele exotice. După ce şi-a tatuat un şarpe pe gât, artistul a decis că este momentul să-şi cumpere doi pitoni pentru a sta cu ei în casă. Şi nu vrea să se oprească aici, mai vrea încă trei.

1
2
3
4
5
»