Cautare: 1472 rezultate dupa tagul "artist"

Star News. Cum și-a sărbătorit Gheorghe Turda ziua de naștere

acum 84 zile

Gheorghe Turda a schimbat foaia! Dacă până acum marele artist facea petreceri grandioase de ziua lui, anul acesta a fost cu totul şi cu totul altceva .Priviți imaginile în exclusivitate.

Star News. Doru Todoruţ, dezvăluiri despre relaţia cu iubita

acum 86 zile

Doru Todoruţ revine, în forţă. Artistul vorbeşte, în premieră, despre schimbările care au avut loc, în viaţa sa şi face dezvăluiri, în exclusivitate, despre relaţia cu iubita, despre afacerile pe care le au împreună, dar şi despre copii.

După 11 ani, Ionuţ Dolănescu a venit în ţară pentru parastasul tatălui său

acum 86 zile

După 11 ani, Ionuţ Dolănescu a venit în ţară pentru parastasul tatălui său. Artistul ne-a vorbit despre regretele pe care le are, despre relaţia cu Ion Dolănescu, dar şi despre avere.

Agenția Vip. Varu' Săndel, peripeţii din copilărie. Celebrul artist și-a tras pe sfoară cel mai bun prieten

acum 89 zile

Varu' Săndel, peripeţii din copilărie. Celebrul artist vine la "Agenţia VIP" cu dezvăluiri incendiare şi hohote de râs. Şi-a tras pe sfoară cel mai bun prieten într-un moment extrem de delicat.

Star Matinal. Florin Salam a fost surprins în brațele altei femei!

acum 92 zile

Florin face ce face, şi tot în atenţia publicului rămâne. Dar de data aceasta a fost surprins într-o ipostază neaşteptată. Roxana Dobre oare ce părere are despre situaţia aceasta? Pparazzii, vigilenţi ca de obicei, au imagini cu artistul în timp ce îmbrăţişa o altă femeie.

Star Matinal. Mario Fresh nu mai ține cont de nimeni și nimic, atunci când vine vorba de imaginea sa

acum 93 zile

Mario Fresh are mare grijă de imaginea lui. Este şi normal, un artist de calibrul lui are mereu grijă la modul în care se prezintă în faţa publicului. Doar că, în goana lui către saloane, a uitat un aspect foarte important. Un aspect pe care mulţi îl pun pe primul loc.

Alin Oprea, la un pas să fie reţinut de Poliţie! Artistul a fost prins cu arme asupra sa!

acum 94 zile

Alin Oprea de la Talisman, la un pas să fie reţinut de Poliţie! Artistul a fost prins cu arme asupra sa! Artistul, lucrat pe la spate de un alt cântăreţ cunoscut? Primele declaraţii despre scandalul care a zguduit lumea mondenă

Gelu Voicu, cel mai mândru tată! Fiul său îi calcă pe urme în muzică şi promite o carieră de succes!

acum 94 zile

Gelu Voicu, cel mai mândru tată! Fiul său îi calcă pe urme în muzică şi promite o carieră de succes! Are o familie de invidiat, dar puţini ştiu cum a început povestea de dragoste cu femeia care i-a dăruit trei copii!

Star News. Cum a ajuns Mihai Trăistariu să posteze pe site-uri controversate

acum 94 zile

Mihai Trăistariu recunoaşte: face bani din fotografii în ipostaze indecente. Artistul dă lucrurile pe faţă, în premieră.

Star Matinal. Connect-R, primul alături de mama și de tatăl său

acum 95 zile

Connect-R a oferit un interviu, în exclusivitate, alături de părinţii săi. De la cine moşteneşte artistul talentul şi carisma.

Star News. Imagini exclusive de la botezul fetiței lui Jimmy Dub

acum 97 zile

Zi cu emoţii pentru Jimmy Dub! Artistul şi-a botezat fetiţa, iar pentru cel mai important eveniment din viaţa celei mici, cântăreţul s-a pregătit ca la carte.

Asia Express. Speak, la limită răbdării: Nu mai vreau, nu mai pot!

acum 98 zile

În sezonul Asia Express sezonul 3, episodul 5, Speak simte că a ajuns la limită răbdării. ”Nu mai vreau, nu mai pot, nu mai am răbdare”, a spus artistul.

Agenția Vip. Artistul infidel, prins la mijloc între amanta însărcinată şi soţia furioasă

acum 101 zile

Nevasta înşelată, decizie şoc! Este hotărâtă să bage divorţ după ce soţul a continuat să o mintă! Dansatoarea care i-a furat minţile răbufneşte! Scandalul continuă în telenovela momentului.

Agenția Vip. Keo face primele declarații despre cel de-al doilea copil

acum 102 zile

Keo, pregătit să devină din nou tătic? Artistul face primele declaraţii despre cel de-al doilea copil! Fetiţa îi calcă pe urme cântăreţului! La doar un an, micuţa pare să-i moştenească talentul tatălui şi cântă de mama focului.

Xtra Night Show. Alex Velea, supărat că a fost dezavantajat la Asia Express: Am fost nominalizați pentru că suntem foarte sexy!

acum 103 zile

Alex Velea vorbește deschis despre participarea de la Asia Express. Artistul a făcut echipă cu Mario Fresh, bunul său prieten.

Florin Vasilică și Grupul Teleormanul cântă, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia "Potpuriu"

acum 103 zile

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul au interpretat melodia "Potpuriu".

Povestea sculptorului care i-a cucerit pe spanioli

acum 103 zile

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în direct, din atelierul sculptorului Eugen Petri, ne prezintă lucrările marelui sculptor. În 2010, Eugen Petri a câștigat marele premiu "Constantin Brâncuși", pentru sculptură la Nirma Ard din Madrid.

Ce face fostul artist de la "Hi-Q", atunci când crede că nimeni nu îl vede

acum 105 zile

Florin Grozea unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, însă a decis să lase muzica şi să-şi încerce norocul într-o nouă cariera. Ce face, însă, atunci când crede că nimeni nu îl vede, vă spunem noi în continuare.

Star Matinal. Cezar Ouatu, dezvăluiri de la începutul carierei: Făceam vocalize cu femeile. Bărbații râdeau

acum 109 zile

Cezar Ouatu a venit la Star Matinal și a făcut dezvăluiri de la începutul carierei sale. ”Făceam vocalize cu femeile. Bărbații râdeau”, a spus artistul.

Trio-ul amoros care şochează România! Amanta unui celebru cântăreţ a rupt tăcerea la Agenţia VIP!

acum 110 zile

Este amantlâcul momentului în showbiz! El, un celebru cântăreţ, ea, dansatoare din buric! La mijloc, soţia extrem de furioasă şi copilul pe care amanta îl aşteaptă. Amanta rupe tăcerea, în premieră, la "Agenţia VIP", după ce artistul nu vrea să mai audă de ea!

1
2
3
4
5
»