Cautare: 2090 rezultate dupa tagul "happy channel"

La „CulTOUR”, Oase a dezvăluit cum arată momentul ideal pentru el: ”În pat și cu....”

acum 28 zile

Oase, coprezentator în noul sezon ”Asia Express”, a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”.

Ea este balerina care a debutat în actorie în serialul ”Valurile vieții”

acum 28 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

Bogdan Iancu, față în față cu cele mai... bizare alegeri

acum 29 zile

Bogdan Iancu, cel pe care l-ați văzut în filmul ”Ho-ho-ho” sau în serialul ”Fructul oprit”, a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Așa cum fiecare invitat al emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman este ”supus” unor jocuri, și Bogdan s-a jucat, la Happy Channel. Primul joc: ”Ce-ai alege”

Oase spune că ar trăi fericit pe o insulă pustie dacă ar avea la el și o… kendama

acum 30 zile

Oase, coprezentator în noul sezon Asia Express, a jucat unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar..."Ce ai alege", cu câștigătorul Asia Express!

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, a mărturisit la Happy Channel: ”Nu îmi plac blonzii”

acum 30 zile

Oana Zăvoranu, Diva din ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

O româncă joacă în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel

acum 30 zile

Una dintre actrițele din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, este româncă.

”Cel mai mult mă sperie să ajung să fac ceva ce nu-mi place”, a declarat Oase, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 30 zile

Revenit la emisiunea ”CulTOUR”, Oase a dat cele mai spontane răspunsuri jocului "Continuă fraza" din cadrul emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 30 zile

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 30 zile

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 30 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 31 zile

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 31 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 32 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Denis Hanganu, din ”Sacrificiul”, a dezvăluit rețeta succesului: ”Am testat. Pe mine merge”

acum 32 zile

Denis Hanganu, unul dintre tinerii actori din distribuția serialului „Sacrificiul”, a fost invitatul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 34 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 34 zile

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 35 zile

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Iată ce spune Alp Navruz despre serialul ”Ține-mă de mână”

acum 35 zile

Alp Navruz este cunoscut publicului din Turcia în special din reclamele în care a apărut. Asta până să primească rolul lui Cenk din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 35 zile

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

A fost centralistă, înainte de a deveni actriță. Ea este Cheryl Hines, alias blonda Dallas din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 35 zile

Pe Cheryl Hines o puteți urmări la Happy Channel, în rolul îndrăzneței Dallas Royce din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

1
2
3
4
5
»