Cautare: 1861 rezultate dupa tagul "happy channel"

Nevzat Can, frumușelul Kerem din serialul ”ELIF”, face același lucru de fiecare dată când ajunge la filmări

acum 45 zile

Pe Nevzat îl puteți urmări în sezonul 5 al serialului ELIF, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 18.00.

Cine este Seray Gözler, din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

acum 48 zile

”Ține-mă de mână”, serial turcesc ce se difuzează în prezent și în Turcia, cu audiențe fabuloase, poate fi urmărit și în România, în exclusivitate la Happy Channel.

WOW! Ce mare și frumușică foc s-a făcut protagonista serialului ”ELIF”

acum 49 zile

De trei ori nominalizat la gala ”Latina Turkish Awards”, serialul ELIF poate fi urmărit la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

Ce se întâmplă când o dădacă pierde copilul și cere ajutorul ”rivalei”? Aflați sâmbătă, la Happy

acum 49 zile

Găsirea copilului fugit este cu atât mai grea cu cât dădacele și ceilalți copii de care ele au grijă au de căutat într-un oraș mare și plin de pericole.

Damian Drăghici a povestit la Happy Channel: ”Mi se spunea, în copilărie, «Fă muzică, altfel, o să ajungi la pușcărie»”.

acum 49 zile

Deținător al unui premiu Grammy, muzicianul român Damian Drăghici a răspuns celor 61 de întrebări ale emsiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Unii spun că sunt prea directă”, a spus Rodica Lazăr la emisiunea ”CulTOUR”

acum 50 zile

Rodica Lazăr, alias doamna procuror din serialul „Fructul oprit”, a fost supusă unui... interogatoriu de 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Micuța din ELIF ia lecții de dansuri latino. Iat-o cum se mișcă

acum 51 zile

De trei ori nominalizat la gala ”Latina Turkish Awards”, serialul ELIF poate fi urmărit la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

”De pe urma acestei decizii am fost blocată trei ani”, a povestit Oana Sârbu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 51 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Oana Sârbu a mărturisit, printre altele, că îi place așa cum este ea. Din interviul de 61 de întrebări cu artista, telespectatorii Happy Channel au aflat și alte lucruri pe care Oana Sârbu nu le-a mai spus, până acum.

Raluka, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu-mi plac oamenii care vorbesc mult la telefon”

acum 51 zile

Raluka a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a făcut față cu brio ”interogatoriului” Happy Channel.

Alp Navruz este fotomodelul scriitor din serialul ”Ține-mă de mână”

acum 51 zile

Pe Alp Navruz îl veți putea urmări la Happy Channel, în rolul lui Cenk, din serialul ”Ține-mă de mână”, serial turcesc ce se difuzează în prezent și în Turcia, cu audiențe fabuloase.

La ”CulTOUR”, Oana Sârbu a mărturisit: ”Îmi place de mine așa cum sunt”

acum 52 zile

Oana Sârbu, artista care a încântat atâtea generații cu vocea sa și cu rolurile sale din filme, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cine este Alina Boz, protagonista serialului ”Ține-mă de mână”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel

acum 52 zile

Happy Channel vă face cunoștință cu cea mai tânără actriță pe val din Turcia. O veți putea urmări în unul dintre cele mai noi seriale turcești: ”Ține-mă de mână”, difuzat în premieră și în exclusivitate de Happy Channel.

Momente de tandrețe cu protagonistele din ”Elif”. Iată cum o alintă Selin Sezgin pe micuța Isabella Damla Güvenilir

acum 52 zile

Mamă și fiică în serialul ”Elif”, Selin Sezgin și micuța Isabella Damla Güvenilir sunt bune prietene, dincolo de platourile de filmare.

”Anunț matrimonial”, duminică, de la 20.00, la Happy Channel

acum 56 zile

”Anunț matrimonial” (”Must Love Dogs”), o comedie romantică, duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Un film cu: Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Christopher Plummer.

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

acum 56 zile

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel.

Cel mai nou serial turcesc se vede în exclusivitate la Happy Channel: ”Ține-mă de mână”

acum 56 zile

Lansat în vara lui 2018 în Turcia, serialul ”Ţine-mă de mână!” („Elimi Birakma”) se află pe primul loc în topul audiențelor serialelor turcești.

Sâmbătă, Happy Channel difuzează un film de colecție de neratat

acum 57 zile

Regizat de Alan J. Pakula, filmul ”Ne vedem dimineață” (”See You in the Morning”) îi are în distribuție pe: Drew Barrymore, Jeff Bridges, Macaulay Culkin, Alice Krige, Lukas Haas, Heather Lilly.

La ora de sport. Iată câtă energie are micuța actriță din serialul ”ELIF”!

acum 57 zile

Pe Isabella Damla Güvenilir o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în cel mai nou sezon al serialului ”ELIF”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel.

”Școala: cei mai urâți ani”, povestea unui elev care vrea să schimbe regulile

acum 57 zile

Comedia ”Școala: cei mai urâți ani” (”Middle School: The Worst Years of My Life”) este bazată pe una dintre cel mai bine vândute serii de cărți pentru adolescenți, scrise de James Patterson.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 58 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

1
2
3
4
5
»