Cautare: 1991 rezultate dupa tagul "happy channel"

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

acum 27 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

acum 27 zile

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului, dar a făcut parte și din...

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

acum 27 zile

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspus îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 27 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Tatiana Șelaru, dublu rol pentru ”O grămadă de caramele”, sezonul 3

acum 28 zile

Tatiana Șelaru, cea care îi dă viață Emei în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00, ne-a mărturisit că acest sezon vine cu o premieră pentru ea.

”Filmam la -20 de grade Celsius”, dezvăluie Andreas Petrescu din culisele serialului ”O grămadă de caramele”

acum 29 zile

Filmările pentru secvențele în care Emil iese din pușcărie și înceară să reia legătura cu familia au avut loc în toiul ierni, la temperaturi deloc prietenoase. Ne-a popvestit chiar Andres despre aceste momente.

Happy Channel difuzează sitcom-ul ”Imperfecta viaţă perfectă”

acum 29 zile

Scris de către Emily Kapnek, serialul de comedie urmăreşte povestea lui George Altman (intepretat de către Jeremy Sisto), un tată singur, care decide să îşi schimbe total viaţa pentru a-i oferi fiicei sale adolescente, Tessa (interpretată de către Jane Levy), o viaţă mai bună.

Anca Sigartău, la ”CulTOUR”: ”Ca mamă, nu cred că sunt într-un tipar”

acum 29 zile

Îndrăgita actriță Anca Sigartău a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Ce a răspuns întrebărilor noastre? Iată, mai jos, câteva dintre acestea.

Selin Sezgin, din ”ELIF”, este pasionată de sporturile extreme

acum 30 zile

Pe Selin Sezgin o puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 18.00, în serialul ”ELIF”.

Lora a povestit, la Happy Channel, de ce și-a lansat propria linie de produse cosmetice

acum 30 zile

Lora a intrat în jocul Happy Channel și a răspuns șirului de întrebări à la ”CulTOUR”. Cântăreața ne-a mărturisit care sunt talentele sale ascunse:

Protagonista din ”imperfecta viață perfectă” a ales actoria, după ce a jucat... fotbal

acum 30 zile

Pe Jane Levy o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Iată ce spune Vlad Gherman despre noul sezon ”O grămadă de caramele”

acum 30 zile

Ei bine, Vlad Gherman, pe care îl puteți urmări în fiecare duminică, la Happy, de la ora 20.00, în rolul lui Victor, vine cu câteva ”spoilere” din noul sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 31 zile

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

Maraton cultural la Happy Cinema: artă și film documentar

acum 31 zile

În septembrie și octombrie, Happy Cinema a pregătit o supriză iubitorilor de artă și de film documentar. Spectatorii din București, Focșani și Buzău vor avea ocazia să urmărească pe marele ecran un program special de documentare, într-un adevărat maraton cultural.

Andreas Petrescu, din culisele filmărilor pentru ”O grămadă de caramele”: ”Mă simțeam dezbrăcat”

acum 34 zile

Andreas Petrescu, cel care îl interpretează pe Emil, a povestit cum au decurs filmările pentru primele secvențe din sezonul 3 de ”O grămadă de caramele”.

Doinița Oancea vrea să strângă 200.000 de euro pentru a ajuta o fetiță de doar 5 ani

acum 34 zile

Doinița Oancea, actrița din serialele ”O grămadă de caramele” (difuzat, duminica, de Happy Channel) și ”Sacrificiul” (difuzat miercurea și joia, de Antena 1), s-a alăturat unei campanii umanitare

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

acum 34 zile

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 35 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

METALLICA și ROGER WATERS la Happy Cinema, în Octombrie

acum 35 zile

În luna Octombrie, Happy Cinema prezintă difuzarea a două concerte de excepție ale unora dintre cei mai mari artiști ai muzicii rock – Metallica și Roger Waters.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 35 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

1
2
3
4
5
»