Cautare: 1863 rezultate dupa tagul "happy channel"

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Am renunțat la oameni la care eu țineam”

acum 74 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări cu sinceritate.

Dr. Monica Pop, la ”CulTOUR”: ”Nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient”

acum 77 zile

Dr. Monica Pop, Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

”Eram o rebelă și nu ascultam de nimeni”, a mărturisit Giulia Anghelescu la ”CulTOUR”

acum 78 zile

Cântăreața Giulia Anghelescu, pe care publicul a cunoscut-o în anii 2000, când cânta în trupa Candy, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30, și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Monica Tatoiu: ”Mi-ar plăcea să fiu președintele României! Sau șeful ANAF. Aș face minuni!”

acum 78 zile

Ce regulă pe care să o urmeze toți oamenii ar stabili, despre ce și-ar dori să învețe, care crede că este cel ami mare inamic al omului, dar și multe alte, în interviul alăturat.

O instructoare de fitness deschide ”Tabără pentru bebeluși”. Povestea ei, vineri seara, la Happy

acum 79 zile

Vineri seară, de la 20.00, la Happy Channel vă invităm în… ”Tabăra pentru bebeluși” (”Baby Bootcamp”). Un film cu Ryan McDonell, Kavan Smith, Danneel Ackles.

Doctorul Monica Pop a văzut prima operație când avea doar 7 ani. La 8 ani, își ajuta mama la o intervenție medicală complicată

acum 79 zile

 Dr. Monica Pop a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.  - Descrieți meseria dv în trei cuvinte. - Grea. Emoționantă. Foaerte frumoasă atunci...

Mihai Sturzu crede că ar trebui mărită limita maximă de viteză ”măcar cu 20 de kilometri în plus”

acum 80 zile

 Mihai Sturzu, fostul component al trupei Hi-Q, a răspuns  celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00. Întrebat dacă ar putea stabili o regulă pe care să o urmeze toată...

”S-a născut o stea”, filmul de Oscar și Globurile de Aur, pe care nu trebuie să îl ratezi! Duminică, la Happy

acum 85 zile

Deținătorul unui Oscar pentru ”Cea mai bună muzică”, actori recompensați cu câte un Globul de Aur (Barbara Streisand, Kris Kristofferson) și multe alte premii pe măsură - acesta este palmaresul filmului ”S-a născut o stea” (”A Star is Born”), pe care Happy Channel îl va difuza duminică, de Paște, de la ora 20.00.

“Saul: călătoria spre Damasc”, filmul despre viața Sfântului Pavel, vineri, la Happy

acum 86 zile

Vineri seară, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul “Saul: călătoria spre Damasc” (“Saul: The Journey to Damascus”).

Ada Condeescu, portret din 61 de întrebări la CulTour: ”Voiam să mă fac aviator”

acum 86 zile

Ada Condeescu, tânăra actriță pe care publicul a putut să o urmărească în filmele multipremiate ”Loverboy” și ”Eu când vreau să fluer, fluier”, a venit la emisiunea ”CulTOUR”, pregătită să răspundă celor 61 de întrebări.

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 87 zile

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 87 zile

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Programul de Paște, la Happy Channel

acum 87 zile

La Happy Channel, startul programului de Paște se dă vineri seara, de la ora 23.00, când telespectatorii pot urmări un adevărat maraton al serialului ”Poldark”, o producție de excepție ce a primit 27 nominalizări și alte 7 premii la festivalurile de film.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 87 zile

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 89 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 89 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Duminica aceasta…”Toate drumurile duc la Roma”, de la 20.00, la Happy Channel

acum 91 zile

Duminică, Happy Channel vă invită la film. La o comedie cu Sarah Jessica Parker, Rosie Day, Raoul Bova și Claudia Cardinale.

Visul Alexandrei Ungureanu: să devină preoteasă. Despre asta, cântăreața a povestit la emisiunea ”CulTOUR”

acum 92 zile

Alexandra Ungureanu a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, care a fost visul copilăriei sale: să devină preoteasă.

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 93 zile

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 93 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

«
6
7
8
9
10
»