Cautare: 1861 rezultate dupa tagul "happy channel"

Bărbatul ideal dă bine pe hârtie, dar, în realitate el este...

acum 21 zile

Natalie își impune să nu se îndrăgostească. Și asta pentru că ea crede că numai un bărbat cu un CV stufos și ambiții mărețe este cel potrivit pentru ea. Dar, asta îi dictează creierul. Însă inima ce are de spus? Va reuși sau nu să se îndrăgostească, aflați sâmbătă, în filmul ”Prea frumos ca să fie adevărat”, difuzat de la ora 20.00, de Happy Channel.

”Scriam lucrări întregi despre nimic... Băteam câmpii”, mărturisește Dan Helciug la emisiunea ”CulTOUR”

acum 21 zile

Dan Helciug, vocea trupei ”Spitalul de urgență”, care ne cânta, cu ani în urmă, despre ”Un meduz și o meduză”, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns interviului de 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”.

Iată ce spun telespectatorii din lumea întreagă despre serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

acum 23 zile

În România, serialul este difuzat în premieră și în exclusivitate de postul Happy Channel, lunea și marțea, de la ora 20.00.

Pentru rolul lui Cenk, actorul Alp Navruz a trebuit să facă o schimbare radicală. Iată la ce a renunțat

acum 23 zile

La Happy puteți urmări cel mai nou serial turcesc, ”Ține-mă de mână”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

acum 24 zile

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 25 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 25 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Actrița Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, ce a însemnat serialul ”Fructul Oprit” pentru ea

acum 25 zile

Iar Ioana Blaj, cea care a interpretat-o pe Iza, a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, că în ultima zi de filmare a fost atât de nostalgică.

La ”CulTOUR, Bogdan Stanoevici a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit

acum 27 zile

Actorul Bogran Stanoevici, cel care l-a interpretat pe Marius Cristescu, a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

Carmen Tănase, interviu emoționant despre finalul serialului ”Fructul Oprit”

acum 27 zile

Serialul ”Fructul Oprit” a ajuns la final. Ce au însemnat cei doi ai petrecuți pe platourile de filmare pentru Carmen Tănase? Cum a fost în ultima zi de fălmări? Ne-a spus chiar actrița, care, în serialul produs de Ruxandra Ion, a interpretat-o pe Roxana Baicu Popovici:

Reacțiile actorilor din ultima zi de filmare a serialului ”Fructul Oprit”: ”Pentru mine, a fost ca o vacanță”

acum 28 zile

Ce amintiri au depănat invitații emisiunii ”CulTOUR”? Cu ce gânduri se despart de acest proiect? Cum a fost la filmări? Aflați răspunsurile din clipul alăturat.

Vica Blochina a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, cu sinceritate, despre greșelile din trecut

acum 29 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Vica Blochina a povestit, cu sinceritate, despre lucrurile pe care le-a făcut, în trecut, și despre lecțiile pe care le-a învățat din cele câte i s-au întâmplat.

Iată cum se bucură protagonista serialului ”ELIF” că a terminat clasa a IV-a

acum 29 zile

De trei ori nominalizat la gala ”Latina Turkish Awards”, serialul ELIF poate fi urmărit la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

”Cea mai deșteptă blondă din România”, se autodescrie Vica Blochina în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”

acum 30 zile

Vica Blochina a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Cine este actrița care o interpretează pe Serap, mama lui Cenk, în serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

acum 31 zile

Pe Ebru Aykaç o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Ține-mă de mână”, difuzat lunea și marțea, de la ora 20.00.

Cine este Sumru, femeia care îi aruncă în stradă pe Azra și Mert, fiica și fiul soțului ei?

acum 31 zile

Pe Dolunay Soysert o puteți urmări în rolul mamei vitrege, Sumru Gunes, în ”Ține-mă de mână” cel mai urmărit serial turcesc al momentului, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Cine este actrița care o interpretează pe Cemre, din serialul ”Ține-mă de mână”

acum 34 zile

Pe Cemre Gümeli o puteți urmări în serialul ”Ține-mă de mână”, unul dintre cele mai urmărite seriale turcești, lansat în vara lui 2018. Happy Channel difuzează acest serial în premieră și în exclusivitate în România, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00 (în reluare, sâmbăta, de la ora 18.00).

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 34 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

Acesta este gestul din copilărie al Cristinei Ciobănașu pe care îl face și acum, înainte de a se lăsa fotografiată

acum 34 zile

Pe Cristina Ciobănașu o puteți urmări la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, pe care o prezintă alături de Vlad Gherman.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 34 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în rleuare, de la 00.00).

1
2
3
4
5
»