Cautare: 1991 rezultate dupa tagul "happy channel"

”Mă bucur foarte mult când oamenii îmi spun că sunt mai frumoasă în realitate”, a spus Nicole Cherry la ”CulTOUR”

acum 6 zile

Nicole Cherry a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Creatoarea de modă Rita Mureșan, despre visul ei de a deveni prim-ministru

acum 7 zile

Creatoarea de modă Rita Mureșan a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Jocul ”Continuă fraza...” cu Ana Baniciu, la ”CulTOUR”

acum 7 zile

Jocul ”Continuă fraza...” pune imaginația invitaților emisiunii ”CulTOUR” la încercare. Ana Baniciu nu a scăpat nici ea de această provocare.

Paul Ipate: ”Prostia este pe toate drumurile”

acum 7 zile

Actorului Paul Ipate i-a venit rândul să participe la unul dintre cele mai amuzante jocuri la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Mama mea este un personaj de Oscar”, a mărturisit Cezar Ouatu la Happy Channel

acum 7 zile

Cezar Ouatu a intrat în jocul Happy Channel și a acceptat provocarea interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Răspunsurile sale au scos la iveală lucruri mai puțin știute despre artist.

O comedie tipic americană marca Woody Allen, sâmbătă, la Happy Channel

acum 7 zile

Sâmbătă, de la ora 20.00, Happy Channel vă oferă un musical nominalizat la Globurile de Aur 1997 la categoria ”Cea mai bună comedie muzicală”.

Nicole Cherry, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Prietenul meu și tata sunt aliați”

acum 8 zile

Seria de întrebări ”CulTOUR” a ajuns la simpatica Nicole Cherry. Cum a răspuns cântăreața noii serii de întrebări? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile ei.

Ce înseamnă ”Dragoste ca la carte”? Răspunsul, vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel

acum 8 zile

Vineri, la Happy, de la 20.00, sunteți invitați să urmăriți filmul ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”), o poveste despre... portretul bărbatului ideal?

”Totul despre sex 2”, escapada fetelor în unul dintre cele mai luxoase locuri de pe planetă

acum 8 zile

Viața într-o metropolă precum Manhattan poate fi stresantă. Și, cum ele vor să fie mereu binedispuse, cele patru prietene Carrie, Miranda, Charlotte și Samantha decid că au nevoie de o vacanță, de distracție, multă disctracție

”Toate fetele râdeau de mine”, a mărturisit Adrian Titieni, la ”CulTOUR”

acum 9 zile

Adrian Titieni, cel pe care telespectatorii l-au putut urmări în serialul ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 și produs de Ruxandra Ion, a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Marele actor a povestit ce a avut de ”pătimit” din cauza unui... pantalonaș cu bretele inspirat din portul popular german (spielhosen).

Și-a schimbat look-ul! Vă place cum arată acum Alp Navruz, din serialul ”Ține-mă de mână”?

acum 9 zile

Alp Navruz, alias Cenk, din serialul ”Ține-mă de mână” a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare cu un alt look decât cel cu care fanii serialului turcesc s-au obișnuit.

”Încerc să nu mă mai consum”, a mărturisit Alina Boz, actrița din serialul ”Ține-mă de mână”

acum 9 zile

În Turcia, Alina Boz este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din tânăra generație. Odată cu celebritatea dobândită, Alina s-a trezit cu un val uriaș de fani care o urmăresc la tot pasul.

Shakira în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

acum 9 zile

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști ai tuturor timpurilor – Shakira.

Paul Ipate, la ”CulTOUR”: ”Când nu ai nicio soluție, are viața una pentru tine”

acum 10 zile

De ce spune Paul Ipate că s-ar lua la palme, care sunt cele trei lucruri pe care vrea să le facă, care sunt personalitățile alături de care vrea să ia masa, despre melodia pe care a compus-o, și multe alte dezvăluri aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Ana Baniciu, la ”CulTour”: ”Toată lumea mă pune să fac asta!”

acum 10 zile

Ana Baniciu a revenit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Ce alte noutăți a aflat Rapha de la ea?

Adrian Titieni, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Mă gândeam la situația în care, dacă aș fi căzut pe set, ce s-ar fi întâmplat cu filmarea”

acum 10 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor și invitatul său de marcă, actorul Adrian Titieni, au realizat o analiză amănunțită a filmului ”Queen Marie of Romania”.

Adrian Titieni și Irina Margareta Nistor, despre filmul ”Queen Marie of Romania”, la ”CulTour”

acum 11 zile

Una dintre peliculele despre care cei doi au vorbit la ”CulTOUR” este ”Queen Marie of Romania”, regizat de Alexis Cahill și în care Adrian Titieni are rolul ministrului Ion Brătianu, iar Regina Maria este interpretată de Roxana Lupu.

Ce a trebuit să învețe Jane Levy special pentru rolul ei din serialul ”Imperfecta viață perfectă”

acum 14 zile

Rolurile sale, interpretate impecabil, au făcut ca gigantul AOL să îi ofere actriței Jane Levy un titlu important.

Vineri, la Happy Channel, o emoționantă întâlnire cu marele actor Adrian Titieni

acum 14 zile

În ediția de vineri a emisiunii ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor are un invitat de excepție: marele actor de teatru și film Adrian Titieni.

Divorțați și, totuși, căsătoriți după 15 ani. Vineri, ”O iubire pentru totdeauna”, la Happy

acum 15 zile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați povestea unei iubiri din liceu și... până la adânci bătrâneți.

1
2
3
4
5
»