Cautare: 1863 rezultate dupa tagul "happy channel"

Acesta este gestul din copilărie al Cristinei Ciobănașu pe care îl face și acum, înainte de a se lăsa fotografiată

acum 36 zile

Pe Cristina Ciobănașu o puteți urmări la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, pe care o prezintă alături de Vlad Gherman.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 36 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în rleuare, de la 00.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 37 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 37 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

CulTour. Interviu de excepție cu Lucian Mîndruţă: Aș vrea din nou să fac presă care să aibă un sens

acum 37 zile

Lucian Mîndruţă a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

CulTour. Interviu de excepție cu Lucian Mîndruţă: Am vrea să ajung în spațiu

acum 37 zile

Lucian Mîndruţă a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Distracție pe cinste! Iată ce fac actorii din serialul turcesc ”ELIF” atunci când nu se filmează

acum 38 zile

De trei ori nominalizat la gala ”Latina Turkish Awards”, serialul ELIF poate fi urmărit la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

”Poveste de dragoste”, un film emoționant, duminică, la Happy Channel

acum 38 zile

Duminică seară, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii unei emoționante povești. Cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale, ”Poveste de dragoste” este a treia versiune a celebrului film omonim, realizat în 1939.

Lucian Mîndruţă, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Sunt stresat că viața nu e atât de lungă”

acum 38 zile

Lucian Mîndruţă răspunde provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în reluare, de la 00.00), prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

A stat printre copiii cu autism, pentru a-și putea interpreta cât mai credibil rolul din ”Ține-mă de mână”

acum 38 zile

Yiğit Kağan Yazıcı, cel care îl interpretează pe Mert în serialul ”Ține-mă de mână”, și-a dorit să fie cât mai autentic în serialul turcesc difuzat în exclusivitate de Happy Channel.

Ăsta da curaj! La doar 10 ani, copila din serialul turcesc ”ELIF” face rafting

acum 39 zile

De trei ori nominalizat la gala ”Latina Turkish Awards”, serialul ELIF poate fi urmărit la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

Puștiul care îl intrpretează pe Mert, în serialul turcesc ”Ține-mă de mână”, are la dispoziție o întreagă echipă de specialiși

acum 43 zile

Pe Alp Navruz îl veți putea urmări la Happy Channel, în rolul lui Cenk, din serialul ”Ține-mă de mână”, serial turcesc ce se difuzează în prezent și în Turcia, cu audiențe fabuloase.

Adrian Teleşpan a povestit, la CulTOUR, despre cele mai nebunești lucruri pe care le-a făcut

acum 43 zile

Adrian Teleşpan, fostul concurent de la ”Asia Express”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, atunci când era mic, visa să devină preot. Nu a ajuns să slujească în biserici, ci să scrie.

Mihaela Tatu, din nou pe micile ecrane. La ”CulTOUR”, ea a mărturisit: ”Am această limbariță și farmec, în egală măsură”

acum 43 zile

Mihaela Tatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii Happy, preentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce spune Alp Navruz despre reacțiile negative la adresa personajului său din serialul ”Ține-mă de mână”

acum 44 zile

La Happy puteți urmări cel mai nou serial turcesc, ”Ține-mă de mână”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 20.00 (în reluare, în ziua următoare, de la ora 12.30).

”Am vrut să mă fac preot” a mărturisit, la Happy Channel, Adrian Teleşpan, fostul concurent de la ”Asia Express”

acum 44 zile

Adrian Teleşpan, cel care a făcut echipă cu Ana Morodan la ”Asia Express”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în reluare de la ora 00.00).

Despre viața celebrităților, dincolo de blițuri și de camere de filmat. Vineri, la Happy Channel

acum 44 zile

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să aflați ce se întâmplă cu vedetele, dincolo de blițuri și de camere de filmat.

”M-am împăcat cu ideea că suntem lumină și ne întoarcem în lumină”, a mărturisit Mirela Retegan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 45 zile

Mirela Retegan, fondatoarea trupei pentru copii Gașca Zurli, cea care a adus România în celebra Carte a Recordurilor, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Nevzat Can, din ”Elif”, este sosia lui Johnny Depp. Seamănă sau nu cei doi?

acum 45 zile

Pe Nevzat Can îl puteți urmări la Happy Channel, în cel de-al cincilea sezon al serialului turcesc ”ELIF”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Rodica Lazăr, la ”CulTOUR”: ”Mi-ar fi frică să am atâția bani fără să fac asta...”

acum 46 zile

Rodica Lazăr, actiță pe care o puteți urmări în rolul procurorului în serialul ”Fructul oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre răspunsurile ei:

1
2
3
4
5
»