MARTI, 05 DECEMBRIE 2017

Ce faci dacă ți se taie maioneza? Iată 6 trucuri pentru a o ”repara”

 Ți s-a tăiat maioneza? Nu o arunca! Sunt șanse să o repari. Cu răbdare și încercând unul dintre următoarele sfaturi.

  1. Adaugă două linguri de apă clocotită peste maioneza tăiată, apoi amestecă încet.
  2. Un strop de sare aruncat în maioneza tăiată poate face minuni. Amestecă cu grijă.
  3. Pentru a ”drege” maioneza, poți adăuga câțiva stopi de oțet, sau de apă minerală neapărat la temperatura camerei.
  4. Un alt gălbenuș poate salva situația. Fie unul fiert moale și răcit, fie un altul crud. În cazul gălbenușului crud, procedează astfel: pune-l într-un vas curat, adaugă o lingură din maioneza tăiată și amestecă până la omogenizare. Treptat, adaugă și restul de maioneză.
  5. Muștarul este și el un salvator al maionezei tăiate! Adaugă o linguriță și amestecă încet.
  6. Nu uita de zeama de lămâie, pe care,dacă o pui de la început, poți scăpa de grija că ți se va tăia maioneza.

Ca să nu ajungi în neplăcuta situație de a ți se tăia maioneza, ține cont de faptul că gălbenușurile și uleiul folosite trebuie să fie la temperatura camerei.

COMENTARII

Găteşte împreună cu copilul: cele mai bune metode să îl faci să îi placă legumele și fructele de la o vârstă fragedă

acum 30 zile

Cele mai multe mame se confruntă cu această provocare: micuţii nu mănâncă suficiente fructe şi legume sau nu acceptă o mai mare varietate a acestora. Şi, totuşi, să determini un copil mic să îi placă fructele şi legumele nu este o misiune imposibilă. Iată ce metode poţi folosi:

Cum trebuie să gătești carnea roșie ca să fie fragedă

acum 60 zile

Când ne referim la carnea roșie, ne referim, de fapt, la carnea de vită, de miel, de oaie, de vânat, dar și la carnea de porc. Multe persoane se feresc să gătească carne roșie, mai ales dacă este de vită sau oaie, pentru că necesită multă îndemânare, însă totul depinde de rețetă și de tehnica folosită pentru preparare.

Masa de sărbătoare - secrete pentru cele mai savuroase preparate din carne

acum 142 zile

Este cert, cunoscând tradiţiile gastronomice ale românilor, că una dintre vedetele de pe mesele de sărbătoare este carnea, consumată sub formă de friptură, cârnaţi, terină sau în diverse umpluturi. Însă care sunt secretele celei mai bune și gustoase fripturi sau ale unei umpluturi din carne savuroase?

Cum alegem vinul in functie de preparatul servit?

acum 187 zile

Nu orice fel de vin poate fi combinat cu orice fel de mancare, astfel ca inainte de a te indrepta catre o astfel de combinatie, trebuie sa te documentezi. Alegerea vinului potrivit in functie de preparat iti permite sa te bucuri de arome amplificate si mult mai intense. Ce vinuri alegi, pentru o masa de vis?

Mai e puțin până la Crăciun. Află care e secretul celor mai buni cozonaci

acum 192 zile

Curățenia generală și cumpărăturile se vor desfășura pe parcursul câtorva zile, așa că-ți vom da mai multe sfaturi culinare care să te ajute să mai câștigi puțin timp în bucătărie. Iată secretele celor mai buni cozonaci pe care să-i pregătești pentru masa festivă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »