JOI, 18 SEPTEMBRIE 2014

Musaka cu vinete si iaurt


Mod de preparare

Ingrediente:
piper
sare
cimbru
usturoi
garam masala
ulei de masline
iaurt grecesc
100 ml vin rosu
busuioc
mentă
oțet
3 rosii
2 ardei rosii (grași sau capia)
2 vinete
2 ouă
1 ceapă
500 g suc de roșii
250 g carne tocată de porc
250 g carne tocată de vită

Mod de preparare:

Vezi modul de preparare pe iadulbucatarilor.a1.ro!

COMENTARII

Toffe de portocale

acum 1788 zile

Se taie capetele celor două portocale astfel încât acestea să se poată sprijini pe ele. Portocalele se taie în două părţi egale şi se scobesc (să obţinem 4 „pahare”)

Nu există ceva mai bun! Cum să faci savarină de casă

acum 1790 zile

Savarina reprezintă pentru multă lume prăjitura copilăriei! Nu există persoană care să nu fi gustat cel puțin o dată din acest desert

Carne mai bună n-ai gustat! Friptură de fazan la cuptor

acum 1793 zile

Fazanul proaspăt împușcat se lasă în pene și se pune într-un loc răcoros timp de două-trei zile, pentru a deveni fraged. Abia apoi se curăță de pene și de intestine și se trece la prepararea lui propriu-zisă

Cum numai timișorenii știu să facă: Prăjitură cu nuci și cacao

acum 1799 zile

O prăjitură delicioasă și destul de economică putem face rapid, în casă, folosind aceeași cană ca măsură!

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »