• VINERI, 29 IUNIE 2018

  A jucat cu Steven Seagal, iar duminică vine la ”CineCOOL”. EL este Sergiu Costache

   Duminică, 1 iulie, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat la ”CineCOOL” pe actorul Sergiu Costache. De la ora 15.30, îi veți afla povestea actorului care a împărțit același platou de filmare cu Steven Seagal, la filmarea peliculei ”Condamnat la iertare”.

  Deși provine dintr-o familie de muzicieni, Sergiu Costache a ales actoria:

  Provenind dintr-o familie de muzicieni, ai mei fiind interpreți de muzică populară, am fost atras de muzică. Am cochetat cumva cu muzica. Am făcut pian, vioară și clarinet, dar nu a fost să fie, eram cu fotbalul în acea perioadă. Pot spune că în ADN mi-a rămas ceva din ce înseamnă muzică”, a mărturisit Sergiu Costache la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

  La ”CineCOOL”, actorul a mărturisit și care este motivul pentru care mama lui nu a dorit să vină să îl vadă în spectacole:

  Părinții mei nu au venit niciodată să mă vadă la spectacol. Mama a zis: «Dacă vin să te văd, plâng! Și e posibil să-mi scadă tensiunea și să leșin»”. 

  Care este povestea de viață a actorului Sergiu Costache aflați duminică, 1 iulie, de la ora 15.30, la ”CineCOOL”, numai la postul Happy Channel.

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 1 zile

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 1 zile

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  Andreas Petrescu, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Nu am renunțat la nimic, am câștigat foarte mult”

  acum 1 zile

  Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește despre deschis atât despre viața alături de soție și copil, cât și despre perioada din timpul liceului și a facultății, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) , în cadrul emisiunii...

  Mihaela Ursuleasa s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Cel mai dureros este că ea a fost singură când a murit"

  acum 1 zile

  Povestea Mihaelei Ursuleasa, considerată una dintre cele mai mari pianiste ale lumii , este spusă la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR” de cei care au cunoscut-o: mama ei, Puica Ursuleasa, Heinz Medjimorec, cel mai mare profesor de pian din Viena și soprana Felicia Filip....

  Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

  acum 2 zile

  Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »