LUNI, 25 NOIEMBRIE 2019

Michaela Prosan, la ”CulTOUR”: ”Oricât de greu mi-ar fi, aterizez mereu în picioare”

61 de întrebări pentru Michaela Prosan, la emisiunea ”CulTOUR”. Despre copilărie, actorie, despre Michaela, cea din spatele camerelor de filmat, aflați din interviul acordat emisiunii difuzate de postul Happy Channel.

- Există vreun rol în care ai visat de mică să joci?

- Mie îmi plac foarte mult filmele lui Tarantino și mi-ar plăcea un rol a la Tarantino, cum sunt perosnajele feminine din filmele regizate de el.

- Ce te face să râzi în hohote?

- Mie îmi place să râd. Mă surprind că râd la niște lucruri care nu stârnesc râsul, dar sunt anumite detalii care îmi atrag atenția. Mă simt foarte bine când râd, e eliberator.

- Ce talente ascunse ai?

- Acum ar trebui să spun că fac tot delul lucruri spectaculoase... Uite, mă surprind și pe mine uneori când sunt pusă în fața faptului și decopăr că pot să fac anumite lucruri.

- Cine e eroul tău?

- Cred că pentru fiecare fată este mama. Este exemplul cel mai apropiat la care ne putem raporta.

- Despre cine poți spune că te cunoaște cel mai bine?

- Nu pot să spun nici despre mine că mă cunosc cel mai bine. Ne schimbăm de la o zi la alta.

- Îți amintești care a fost primul film pe care l-ai văzut la cinema?

- Natural born killers. Dar ăsta e primul film pe care l-am văzut și care m-a marcat. L-am văzut la video, nu la cinema.

- Care e cel mai stânjenitor lucru pe care îl povestesc părinții despre tine?

- Povestesc la fiecare Crăciun asta cu: ”mai ții minte când tu erai foarte mică și te îmbrăcam de Crăciun și tu cântai și dansai și ne făceai să râdem?”. Și ei se așteaptă să fac același lucru la vârsta asta. Ei povestesc cu atâta entuziasm ce făceam când eram mică. Aveam o imaginație bogată. Sunt și eu surprinză de creativitatea mea ncând aud poveștile lor.

- Dacă ai fi altcineva, ai fi prietenă cu tine?

- Da, de ce nu. Încerc să îmi dau seama cum mă văd ceilalți, dacă sunt o persoană de care să te apropii sau impun un soi de distanță. Dar eu, așa cum sunt, eu mă apropii de oameni, eu mă duc la ei.

- Ce îți place la tine și ce te enervează.

- Îmi place că în orice situație aș fi, oricât de greu mi-ar fi, aterizez mereu în picioare, mă recompun ușor. Și nu-mi place că gândesc prea mult, analizez prea mult anumite situații.

Interviul cu Michaela continuă în clipul alăturat. 

COMENTARII

Luni, Cristina Ciobănașu răspunde provocării ”CulTOUR”

acum 10 minute

Un interviu emoționant și amuzant, deopotrivă, luni, ora 16.00, la Happy Channel, cu Cristina Ciobănașu.

Descoper-o pe adorabila Julia Marcan, micuța actriță din ”Sacrificiul”. Un interviu surprinzător, la ”CulTOUR”

acum 1 ore

Julia Marcan (11 ani) este frumoasa și talentata copilă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Ștefaniei, din serialul ”Sacrificiul”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1. Micuța actriță a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Tudor Roșu, la ”CulTOUR”: ”Sunt 100% sigur că nu o să mă schimb și o să rămân actor”

acum 8 ore

Despre actorie, copilărie, prima exoeriență pe scena de teatru, Tudor Roșu a vorbit în amplul interviu format din 61 de întrebări, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Mi-am dorit să fiu fericită”, a mărturisit gimnasta Diana Bulimar, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu amplu care v-o dezvăluie pe sportivă, așa cum este ea, omul de zi cu zi.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 1 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »