LUNI, 25 NOIEMBRIE 2019

Michaela Prosan, la ”CulTOUR”: ”Oricât de greu mi-ar fi, aterizez mereu în picioare”

61 de întrebări pentru Michaela Prosan, la emisiunea ”CulTOUR”. Despre copilărie, actorie, despre Michaela, cea din spatele camerelor de filmat, aflați din interviul acordat emisiunii difuzate de postul Happy Channel.

- Există vreun rol în care ai visat de mică să joci?

- Mie îmi plac foarte mult filmele lui Tarantino și mi-ar plăcea un rol a la Tarantino, cum sunt perosnajele feminine din filmele regizate de el.

- Ce te face să râzi în hohote?

- Mie îmi place să râd. Mă surprind că râd la niște lucruri care nu stârnesc râsul, dar sunt anumite detalii care îmi atrag atenția. Mă simt foarte bine când râd, e eliberator.

- Ce talente ascunse ai?

- Acum ar trebui să spun că fac tot delul lucruri spectaculoase... Uite, mă surprind și pe mine uneori când sunt pusă în fața faptului și decopăr că pot să fac anumite lucruri.

- Cine e eroul tău?

- Cred că pentru fiecare fată este mama. Este exemplul cel mai apropiat la care ne putem raporta.

- Despre cine poți spune că te cunoaște cel mai bine?

- Nu pot să spun nici despre mine că mă cunosc cel mai bine. Ne schimbăm de la o zi la alta.

- Îți amintești care a fost primul film pe care l-ai văzut la cinema?

- Natural born killers. Dar ăsta e primul film pe care l-am văzut și care m-a marcat. L-am văzut la video, nu la cinema.

- Care e cel mai stânjenitor lucru pe care îl povestesc părinții despre tine?

- Povestesc la fiecare Crăciun asta cu: ”mai ții minte când tu erai foarte mică și te îmbrăcam de Crăciun și tu cântai și dansai și ne făceai să râdem?”. Și ei se așteaptă să fac același lucru la vârsta asta. Ei povestesc cu atâta entuziasm ce făceam când eram mică. Aveam o imaginație bogată. Sunt și eu surprinză de creativitatea mea ncând aud poveștile lor.

- Dacă ai fi altcineva, ai fi prietenă cu tine?

- Da, de ce nu. Încerc să îmi dau seama cum mă văd ceilalți, dacă sunt o persoană de care să te apropii sau impun un soi de distanță. Dar eu, așa cum sunt, eu mă apropii de oameni, eu mă duc la ei.

- Ce îți place la tine și ce te enervează.

- Îmi place că în orice situație aș fi, oricât de greu mi-ar fi, aterizez mereu în picioare, mă recompun ușor. Și nu-mi place că gândesc prea mult, analizez prea mult anumite situații.

Interviul cu Michaela continuă în clipul alăturat. 

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 101 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 112 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 115 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 119 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 121 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »