JOI, 18 APRILIE 2019

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

Sunt dependentă de televizor. Am televizor în fiecare cameră. Mașina este și ea o dependență, dar și o necesitate. Până la urmă, e un aparat de mers pe drum, dar e foarte necesar. Cafeaua de dimineață este o dependență plăcută. Cred că cu toții suntem dependenți de dragoste. Dacă nu avem dragoste, suferim. Și cred, că, de fapt, asta este cheia rezolvării problemelor noastre: dacă dăruiești și primești dragoste, ești un om fericit”, a spus Adriana la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Cionbănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

După ce a afirmat că este o persoană naivă, Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că inima este cea care îi dictează deciziile.

Interviul cu ”Bahmu” continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Un film de ocolit și un altul de văzut. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 13 ore

În această ediție de ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: ”Cu ce ți-am mai greșit, Doamne?” și ”Alita”.

”Nu cred că aș vrea să trăiesc să văd asta”, a recunoscut actorul Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 16 ore

tvhappy.ro prezintă patru dintre mărturisirile făcute de actorul Denis Ștefan, la emsiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 20 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 1 zile

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 4 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »