MIERCURI, 28 NOIEMBRIE 2018

Alexia Țalavutis, fosta membră a trupei LalaBand, a mărturisit, la ”CulTOUR”: ”Vreau să iau lecții de surf”

Alexia Țalavutis a devenit cunoscută publicului odată cu apariția în “Pariu cu viața”, serialul tv de succes care poartă semnătura Ruxandrei Ion, iar apoi a făcut parte din formația LaLa Band, ce s-a bucurat din plin de simpatia fanilor. Alexia Țalavutis a revenit în centrul atenției cu o melodie nouă, plină de energie și culoare. Despre aceasta, dar nu numai, Alexia a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Fosta colegă de trupă cu Criss și Vlad a acceptat provocarea emisiunii prezentate de cei doi și a răspuns celor 61 de întrebări.

- Ce faci primul lucru, dimineața, după ce te trezești?

- Mângâi motanul. Am un motan, pe care îl chemă Miu.

- Asta mă duce la următoarea întrebare: ce preferi câinii sau pisicile?

- Pisici! Pentru că sunt super-mega inteligente. Știu să îți arate exact ce vor. Câinii sunt, parcă, prea devotați. E mai mișto cu pisici.

- Care e cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat luna asta?

- Am lansat piesa ”Lumea mea” și sunt super super happy.

- Dintre toate hobbyurile tale, la care nu ai renunța?

- La snorkeling și scuba diving. Îmi place foarte mult apa.

- Ce ți-ai dori să înveți să faci?

- Să învăț să fac surf, simplu. În Miami, eventual.

Cum se descrie printr-un hashtag, care e mâncarea ei preferată, ce nu ar mânca niciodată... sunt doar câteva dintre întrebările la care Alexia răspunde în clipul alăturat. 

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 92 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 103 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 106 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 110 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 112 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »