JOI, 22 NOIEMBRIE 2018

Alina Chivulescu a mărturisit la emisiunea ”CulTOUR”: ”Urăsc telefonul!”

 Alina Chivulescu, alias Helene, din serialul ”Fructul oprit” a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate zilnic la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Ești o persoană matinală?

- Dacă dorm, da, îmi place să mă trezesc dimineață. Dar, cum sunt genetic insomniacă, e mai greu.

- Câte cafele bei pe zi?

- Cu ”găleata”. O găleată, două găleți... Beau enorm de multă cafea. 

- Ce răspundeai în copilărie la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Ai mei erau profesori, deci, cel mai frecvent răspundeam că o să fiu profesoară de franceză. Absolut deloc nu regret că nu am făcut asta. Nu cred că aveam răbdarea necesară. Mi se pare foarte mișto ce fac astăzi.

- Descrie-te în trei cuvinte.

- Impulsivă, panicoasă, de cuvânt.

- Care e cea mai frumoasă amintire care îți vine în minte?

- Tata! Tata era cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta. Am învățat de la el să fiu un om bun și asta sper să fi reușit cu copilul meu. 

- Cu cine vorbești cel mai mult la telefon?

- Urăsc telefonul. Mi-a făcut cineva, recent, o glumă. A spus ”La Alina, telefonul mobil este, de fapt, telefon fix”. Adică nu-l iau, îl uit... 

Cum reacționează la critici, ce o sperie cel mai tare, care a fost cea mai recentă faptă bună, aflați din clipul alăturat. Pe Alina Chivulescu o puteți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion. 

COMENTARII

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 6 ore

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 11 ore

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 1 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 1 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Actrița Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, ce a însemnat serialul ”Fructul Oprit” pentru ea

acum 1 zile

Iar Ioana Blaj, cea care a interpretat-o pe Iza, a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, că în ultima zi de filmare a fost atât de nostalgică.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »