MARTI, 09 APRILIE 2019

Andreea Ibacka, la Happy Channel: ”Mi-ar fi frică să câștig un milion de euro”

 Andreea Ibacka, actrița pe care ați putut-o urmări la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Povestind despre întâlnirea întâmplătoare care i-a schimbat total viața, Andreea spune că participarea la un casting, organizat de Ruxandra Ion pentru un serial, este cea care a adus-o în lumina reflectoarelor:

Eu am ajuns la un casting, neștiind în ce mă bag. Am vrut un part-time job, pentru că eram studentă și voiam să mai câștig ceva suplimentar. Am venit cu gândul că o să joc într-o reclamă sau într-un videoclip. Și uite că întâlnirea asta întâmplătoare mi-a schimbat complet perspectiva, viața. Mă bucur foarte tare că a fost așa și că am întâlnit un om care mi-a acordat o șansă unică, pe care nu știu câți oameni mi-ar fi dat-o. A crezut în mine, deși nu mă cunoștea. A văzut 2-3 probe cu mine și atât”, a povestit Andreea Ibacka, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu cine își dorește să bea o cafea, de ce i-ar fi frică să câștige un milion de euro și ce ar face dacă ar fi nemuritoare, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 17 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 21 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »