JOI, 17 NOIEMBRIE 2016

Antrenament fără echipament special! Sport și voie bună, la ”Happy Fitness”

Cred că cel mai reușit antrenament este cel în care lucrezi cu propria greutate”, le-a exlicat Carmen Brumă colegilor ei de la ”Happy Day”.

La ”Happy Fitness”, antrenamentul zilnic a  fost realizat de această dată într-o manieră inedită. Camen Brumă le-a propus lui Criss și lui Vlad exerciții fizice care să le lucreze întregul corp, dar care să nu presupună folosirea vreunui echipament special. Altfel spus, acesta este genul de antrenament versatil, pe care îl poate practica oricine dorește să-și mențină organismul în perfectă stare.

Lucrăm la echilibru și la musculatura brațelor, dar și abdomenul și coapsele”, le-a explicat Carmen Brumă celor doi sportivi de ocazie, nelipsiți din nicio ediție a emisiunii.

Criss și Vlad au învățat nu unul, ci două astfel de exerciții utile și ușor de pus în practică. Urmărește și tu materialul video de mai sus și antrenează-te cot la cot cu prezentatorii tăi favoriți!

COMENTARII

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 16 ore

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 18 ore

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 2 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 2 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

”A fost și ca o mamă adoptivă”, a mărturisit Andrei Leonte, câștigătorul X Factor, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 8 zile

Andrei Leonte a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »