JOI, 17 NOIEMBRIE 2016

Antrenament fără echipament special! Sport și voie bună, la ”Happy Fitness”

Cred că cel mai reușit antrenament este cel în care lucrezi cu propria greutate”, le-a exlicat Carmen Brumă colegilor ei de la ”Happy Day”.

La ”Happy Fitness”, antrenamentul zilnic a  fost realizat de această dată într-o manieră inedită. Camen Brumă le-a propus lui Criss și lui Vlad exerciții fizice care să le lucreze întregul corp, dar care să nu presupună folosirea vreunui echipament special. Altfel spus, acesta este genul de antrenament versatil, pe care îl poate practica oricine dorește să-și mențină organismul în perfectă stare.

Lucrăm la echilibru și la musculatura brațelor, dar și abdomenul și coapsele”, le-a explicat Carmen Brumă celor doi sportivi de ocazie, nelipsiți din nicio ediție a emisiunii.

Criss și Vlad au învățat nu unul, ci două astfel de exerciții utile și ușor de pus în practică. Urmărește și tu materialul video de mai sus și antrenează-te cot la cot cu prezentatorii tăi favoriți!

COMENTARII

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 9 ore

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 10 ore

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 13 ore

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 1 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »