MIERCURI, 19 DECEMBRIE 2018

Carmen Simionescu a povestit, la ”CulTOUR”, cum arată Crăciunul în familia ei

61 de întrebări despre Crăciun și Sărbătorile de iarnă au fost pregătite pentru Carmen Simionescu, aka Karmen. Cântăreața a vorbit, la ”CulTOUR”, despre Crăciun, dar... ne-a și colindat.

- Descrie Cărciunul în trei cuvinte.

- Iubire, familie și mâncare multă.

- Care este cea mai frumoasă amintire a ta de Crăciun?

- Fiecare Crăciun este cea mai frumoasă amintire, pentru că, de fiecare Crăciun ai mei sunt cu toții acasă și luăm masa împreună.

- Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

- Cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de Crăciun a fost la 16 ani, când am primit o pereche de patine pe care mi le doream foarte foarte mult. Moș Crăciun nu mi-a adus o pereche oarecare de patine, ci acel model pe care le poartă patinatoarele care dansează pe gheață. Mi s-a părut wow!

Ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun, cum miroase Crăciunul, care e umplutura preferată de cozonac și de ce bunica ei îi face ei un cozonac special, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 10 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 16 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »