• MIERCURI, 12 SEPTEMBRIE 2018

  Carmen Tănase, despre actorie: "Este o meserie de renunțări. În afară de Tudor, mare șmecherie nu am făcut în viața mea"

   După ce a povestit cum a ajuns actriță, deși voia să se facă inginer zootehnist, Carmen Tănase vine cu o mărturisire uimitoare la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel. După trei decenii de actorie, ea spune că, deși este frumoasă, meseria asta este una ce implică multe renunțări și sacrificii și că, din păcate, de cele mai multe ori, viața personală este cea sacrificată. 

  Este o meserie de renunțări. Acum realizez că viața personală e un fiasco. În afară de Tudor (n.r. fiul său), mare șmecherie nu am făcut în viața mea personală. Mi-am dedicat absolut totul profesiei”, a mărturisit Carmen Tănase la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel

  Dacă în viața de zi cu zi este ”dezordonată”, atunci când este în cabina sa, în spatele scenei și a platoului de filmare, Carmen Tănase mărturisește că nu lasă lucrurile la întâmplare:

  Eu sunt un om dezordonat, când vin de la cumpărături, las pungile în hol și le iau după trei ore. La cabină, eu îmi pun lucrurile pe umeraș, adică sunt alt om, e altcineva. Asta am realizat mai târziu”, a mai afirmat Carmen Tănase, pe care o puteți urmări în fiecare miercuri, de la ora 20.00, în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena1.

  Care sunt avantajele actoriei, ce înseamnă vârsta, cum este privită Carmen Tănase de tinerii actori, aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate la “CulTOUR”. Își dorea să devină călugăriță

  acum 56 minute

  Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza la Happy Channel, miercuri, 23 ianuarie, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) .

  Mihai Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

  acum 1 ore

   Solistul Mihai Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00)....

  ”Mi-am dat seama cât de plictisitoare este lumea noastră”, a mărturisit Mihail, la ”CulTOUR”

  acum 9 ore

  Mihail Sandu, cel care a făcut furori cu piesa ”Mă ucide ea”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel în fiecare zi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  AZI, la ”CulTOUR”, Mihail răspunde celor 61 de întrebări: ”E doar o perioadă hormonală. Totul o să fie bine”

  acum 1 zile

  De la ora 17.30, fiți cu ochii pe Happy Channel pentru a afla ce răspunde Mihail celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  ”CulTOUR”, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel

  acum 4 zile

   În ediția de astăzi, vineri, 18 ianuarie, la emisiunea ” CulTOUR ”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită să urmăriți un interviu cu liderul uneia dintre cele mai iubite trupe de artiști de peste Prut. De la ora 17.30, la Happy Channel, Criss și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »