• MIERCURI, 12 SEPTEMBRIE 2018

  Carmen Tănase, despre meseria de actor: ”Credeam că te duci pe scenă, lumea îți cere autografe, faci poze... Dar nu e așa”

   La emisiunea ”CulTOUR”, Carmen Tănase a mărturisit că nu voia să se facă actriță, ci inginer zootehnist. Și totuși, a ales să dea admitere la Actorie după ce tatăl său i-a prezentat dezavantajele altor facultăți. El era convins că actoria e cea mai bună alegere pentru fiica sa.

  Cum a fost la școală, pentru Carmen Tănase?

  Acum, uitându-mă înapoi, a fost frumos la școală. Mi-ar plăcea să mai fac o dată școala pe care am făcut-o eu”.

  Cum s-a îndrăgostit de teatru? Asculta piese la radio. O iubea pe Gina Patrichi, pe care, de altfel, o imita foarte bine. 

  Pe vremea aceea era teatu radiofonic. Ascultam și îmi imaginam și eu cum joc. Am sunat, odată, la radio și m-am dat Gina Patrichi și am fost crezută. După ce ne-am cunoscut, ea știa că o imit foarte bine. Mi-am zis că, dacă tot îmi place asta cu teatrul, să dau la teatru. Bogdan Ulmu a veni la noi, la Ploiești, să facă o selecție prin școli pentru o trupă de teatru. M-a selectat și pe mine și de aici a pornit totul”.

  La admiterea la Teatru nu a intrat din prima. După ce am picat prima dată, tatăl său i-a zis dacă vrea să facă treaba asta serios sau nu. Și acum, după 30 de ani de carieră, își amintește ce a recitat la examen: 

  La examenul de teatrul la care am și fost admisă am făcut pregătire cu Olga Delia Mateescu. Atunci am înțeles că meseria asta nu e ușoară. Eu credeam că te duci pe scenă, lumea îți cere autografe, faci poze... Dar nu e așa. Am recitat poezia Vis, de Mihai Eminescu. Cred că am făcut jumătate de an numai poezia asta. Olga Delia Mateescu m-a pus să spun poezia numai din privire și ea să știe la ce vers sunt”, a mai spus Carmen Tănase la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

  COMENTARII

  Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate la “CulTOUR”. Își dorea să devină călugăriță

  acum 1 ore

  Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza la Happy Channel, miercuri, 23 ianuarie, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) .

  Mihai Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

  acum 1 ore

   Solistul Mihai Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00)....

  ”Mi-am dat seama cât de plictisitoare este lumea noastră”, a mărturisit Mihail, la ”CulTOUR”

  acum 9 ore

  Mihail Sandu, cel care a făcut furori cu piesa ”Mă ucide ea”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel în fiecare zi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  AZI, la ”CulTOUR”, Mihail răspunde celor 61 de întrebări: ”E doar o perioadă hormonală. Totul o să fie bine”

  acum 1 zile

  De la ora 17.30, fiți cu ochii pe Happy Channel pentru a afla ce răspunde Mihail celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  ”CulTOUR”, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel

  acum 4 zile

   În ediția de astăzi, vineri, 18 ianuarie, la emisiunea ” CulTOUR ”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită să urmăriți un interviu cu liderul uneia dintre cele mai iubite trupe de artiști de peste Prut. De la ora 17.30, la Happy Channel, Criss și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »