JOI, 28 MARTIE 2019

Cătălina Ponor, moment de sinceritate, la ”CulTOUR”: ”Aș fi plecat și de acasă doar ca să pot continua cu gimnastica”

Numele ei, alături de acela al Nadiei Comăneci, este cunoscut în întreaga lume. Ne-a făcut mândri că suntem români. A adunat numeroase medalii de Aur, făcând ca numele României să fie pe buzele tututor. Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică la gimnastică a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel.

  • Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?
  • Căpoșenia, da! Atunci când mi se pune pata pe ceva, trebuie neapărat să obțin. 
  • Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?
  • Pe lângă gimnastică, știu să gătesc. Mi-a plăcut să explorez partea asta. Îmi place să gătesc și mă bucur că oamenilor le place și savurează mâncarea mea.
  • Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?
  • Campioană. Dintotdeauna mi-am dorit să fiu campioană, pentru că aveam modele și îmi doream să ajung ca modelele respective. 
  • Plângi la filme?
  • Singurul film la care eu am plâns, pentru că eu sunt foarte mămoasă și inimoasă, este ”Hachiko”. Este singurul film la care am plâns.
  • Care este cea mai ciudată pedeapsă pe care ți-au dat-o părinții tăi?
  • Nu au aplicat pedepse, poate o mică ceastă. Mama niciodată nu m-a atins. Am fost un copil și cuminte și muncitor. Ca pedeapsă, cel mai rău lucru pentru mine era să nu mă mai lase la gimnastică. La un moment dat aș fi plecat și de acasă doar ca să pot continua cu gimnastica.

La ce competiție a plâns cel mai mult și de ce, care sunt hobbyurile sale, ce superputere și-ar dori să aibă, ce ar face cu un milion de dolari, dar și multe alte întâmplări din viața Cătălinei Ponor aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 17 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 21 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »