JOI, 28 MARTIE 2019

Cătălina Ponor, moment de sinceritate, la ”CulTOUR”: ”Aș fi plecat și de acasă doar ca să pot continua cu gimnastica”

Numele ei, alături de acela al Nadiei Comăneci, este cunoscut în întreaga lume. Ne-a făcut mândri că suntem români. A adunat numeroase medalii de Aur, făcând ca numele României să fie pe buzele tututor. Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică la gimnastică a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00, la Happy Channel.

  • Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?
  • Căpoșenia, da! Atunci când mi se pune pata pe ceva, trebuie neapărat să obțin. 
  • Care e cel mai tare lucru pe care știi să îl faci?
  • Pe lângă gimnastică, știu să gătesc. Mi-a plăcut să explorez partea asta. Îmi place să gătesc și mă bucur că oamenilor le place și savurează mâncarea mea.
  • Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?
  • Campioană. Dintotdeauna mi-am dorit să fiu campioană, pentru că aveam modele și îmi doream să ajung ca modelele respective. 
  • Plângi la filme?
  • Singurul film la care eu am plâns, pentru că eu sunt foarte mămoasă și inimoasă, este ”Hachiko”. Este singurul film la care am plâns.
  • Care este cea mai ciudată pedeapsă pe care ți-au dat-o părinții tăi?
  • Nu au aplicat pedepse, poate o mică ceastă. Mama niciodată nu m-a atins. Am fost un copil și cuminte și muncitor. Ca pedeapsă, cel mai rău lucru pentru mine era să nu mă mai lase la gimnastică. La un moment dat aș fi plecat și de acasă doar ca să pot continua cu gimnastica.

La ce competiție a plâns cel mai mult și de ce, care sunt hobbyurile sale, ce superputere și-ar dori să aibă, ce ar face cu un milion de dolari, dar și multe alte întâmplări din viața Cătălinei Ponor aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 6 ore

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 7 ore

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 10 ore

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 1 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »