JOI, 28 FEBRUARIE 2019

Ce spune Cristina Ciobănașu despre alegerea Anei, din ”Fructul Oprit”: ”Fratele pe care îl ai în viață nu ți-l mai dă nimeni înapoi, dacă moare”

Unul dintre cele mai încărcate momente din punct de vedere emoțional din serialul ”Fructul Oprit” a fost, cu siguranță, cel în care Ana (Cristina Ciobănașu) a avut de luat o decizie dificilă. Pentru că a fost singura persoană din familie compatibilă cu fratele ei, Victor, Ana a aflat de la medici că, pentru a-i dona măduvă fratelui ei, trebuie să renunțe la propria sarcină.

O alegere cu adevărat grea: să își salveze fratele aflat în comă, sau să își ducă sarcina la bun sfârșit? Să aducă pe lume copilul pe care ea și Ioan (Vlad Gherman) și-l doresc atât de mult și să trăiască cu gândul că ea a fost singura care și-ar fi putut salva fratele de la moarte, dar a ales să nu o facă, de dragul copilului din pântecel ei? Cert este un lucru: oricare dintre variante ar fi ales, Ana va avea de suferit emoțional! Iar Ana a ales: și-a salvat fratele și a renunțat la propriul copil. Un moment greu, extrem de greu pentru orice mamă, pentru orice soră!

Ce spune Cristina Ciobănași despre această alegere pe care a făcut-o personajul ei  din serialul ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion? 

”În câteva ore, Ana trebuie să aleagă între a păstra propriul copil nenăscut sau a salva viața fratelui ei mai mic, pe care îl cunoaște, în vede, îl iubește, l-a ținut în brațe, a schimbat vorbe cu el, i-a spus povești. Este o alegere dificilă. Am întrebat mame, în special, ce ar alege în această situație. Au spus că este extraordinar de greu să renunți la propriul copil. Am fost întrebată ce aș alege eu, Cristina, dacă fratele meu, Doamne ferește, ar avea nevoie de un transplant de măduvă și ar trebui să renunț la propria sarcină să îi salvez viața, aș face-o! Merg pe ideea că fratele pe care îl ai în viață nu ți-l mai dă nimeni înapoi, dacă moare, Doamne ferește!

Continuarea mesajului Cristinei, în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »