JOI, 28 FEBRUARIE 2019

Ce spune Cristina Ciobănașu despre alegerea Anei, din ”Fructul Oprit”: ”Fratele pe care îl ai în viață nu ți-l mai dă nimeni înapoi, dacă moare”

Unul dintre cele mai încărcate momente din punct de vedere emoțional din serialul ”Fructul Oprit” a fost, cu siguranță, cel în care Ana (Cristina Ciobănașu) a avut de luat o decizie dificilă. Pentru că a fost singura persoană din familie compatibilă cu fratele ei, Victor, Ana a aflat de la medici că, pentru a-i dona măduvă fratelui ei, trebuie să renunțe la propria sarcină.

O alegere cu adevărat grea: să își salveze fratele aflat în comă, sau să își ducă sarcina la bun sfârșit? Să aducă pe lume copilul pe care ea și Ioan (Vlad Gherman) și-l doresc atât de mult și să trăiască cu gândul că ea a fost singura care și-ar fi putut salva fratele de la moarte, dar a ales să nu o facă, de dragul copilului din pântecel ei? Cert este un lucru: oricare dintre variante ar fi ales, Ana va avea de suferit emoțional! Iar Ana a ales: și-a salvat fratele și a renunțat la propriul copil. Un moment greu, extrem de greu pentru orice mamă, pentru orice soră!

Ce spune Cristina Ciobănași despre această alegere pe care a făcut-o personajul ei  din serialul ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion? 

”În câteva ore, Ana trebuie să aleagă între a păstra propriul copil nenăscut sau a salva viața fratelui ei mai mic, pe care îl cunoaște, în vede, îl iubește, l-a ținut în brațe, a schimbat vorbe cu el, i-a spus povești. Este o alegere dificilă. Am întrebat mame, în special, ce ar alege în această situație. Au spus că este extraordinar de greu să renunți la propriul copil. Am fost întrebată ce aș alege eu, Cristina, dacă fratele meu, Doamne ferește, ar avea nevoie de un transplant de măduvă și ar trebui să renunț la propria sarcină să îi salvez viața, aș face-o! Merg pe ideea că fratele pe care îl ai în viață nu ți-l mai dă nimeni înapoi, dacă moare, Doamne ferește!

Continuarea mesajului Cristinei, în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 20 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »