JOI, 31 OCTOMBRIE 2019

Cezar Ouatu a povestit, la ”CulTOUR”, de ce nu a plâns când a murit tatăl său

Cezar Ouatu s-a născut într-o familie de muzicieni, fiind fiul flautistului Florin Ouatu, de la Filarmonica din Ploiești și fost profesor la Universitatea Mozarteum, din Salzburg, Austria. În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Cezar a vorbit și despre un moment foarte trist din viața lui: moartea tatălui său. 

Un lucru ciudat este astăzi să zâmbim și mâine să nu mai fim. Asta s-a întâmplat cu tatăl meu. Mi s-a părut o problemă de logică, îmi dădea cu virgulă. Eu nu am plâns, pentru că mi s-a părut o nedreptate. Și uneori, stai să te gândești, cât de trecători suntem și cât de mult ne îmbibăm în tot felul de prostii, ambiții, ogrolii și chestii care ne consumă și nu știm să prețuim ce avem. Dar, m-a călit foarte mult și am învățat foarte mult din acea experiență”.

Deși a trecut prin această experiență, Cezar Oatu a mărturisit că el crede cu tărie în nemurire. Cum explică el acest paradox? Aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Dan Bittman, la CulTour: ”Mă enervează că nu am răbdare. Îmi sare țandăra foarte repede”

acum 1 zile

Dan Bittman a vorbit, la Happy Channel, cu umor, cu seriozitate, cu nostalgie despre viața sa. Ce mărturisiri a făcut artistul la emsiunea ”CulTOUR”?

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 5 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

”Când trebuie să caut pe Google, îmi vine să plâng”, a mărturisit actrița Tania Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 zile

Tania Popa a mărturisit, la emisiunea ”CulTour” că este o persoană atehnică. Iar când vine vorba de utilizarea motorului de căutare Google... mai bine vă lăsăm să aflați chiar de la actriță:

Mutarea la București a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-a făcut, spune actrița Alina Florescu, din ”Sacrificiul”

acum 5 zile

Actrița Alina Florescu, alias Brândușa din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, de ce a ”furat” hainele folosite de ea la o filmare

acum 6 zile

Fosta componentă a trupei LaLa Band a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Am/N-am”, jocul sincerității.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »