LUNI, 26 NOIEMBRIE 2018

Connect-R, mărturisiri neașteptate la Happy Channel: “Voiam să mă fac popă”

Artist de succes și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, Connect-R face mărturisiri neașteptate la Happy Channel, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Îndrăgitul cântăreț vorbește despre pasiunile sale, dar și despre fetița sa – Maya, despre care spune că este cel mai mare cadou pe care l-a primit de la viață.

A ales un drum în lumea artistică, însă în copilărie visa cu totul altceva pentru el.

Voiam să mă fac popă”, mărturisește Ștefan Mihalache, cunoscut publicului sub titulatura de Connect-R, în cadrul interviului oferit postului Happy Channel.

Atunci când vine vorba despre fiica sa, Maya, în vârstă de aproape cinci ani, artistul mărturisește că micuța îi împărtășește dragostea pentru muzică. “Între un canal de desene animate și unul cu muzică, ea preferă muzica. Cântăm foarte mult împreună”, spune Connect-R, la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dragostea joacă un rol esențial pentru îndrăgitul cântăreț.

“Nu aș putea să trăiesc fără iubire. Are tata o vorbă, când mă vede mai trist: «Iar ești bolnav de neiubire»”, adaugă el. Ce alte mărturisiri mai face Connect-R, telespectatorii pot afla urmărind interviul pe care Happy Channel îl va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

COMENTARII

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 21 ore

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

acum 4 zile

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 4 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 5 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

acum 6 zile

Marian Râlea a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »