CulTour 2022 : Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend relaxant

Publicat pe 29.04.2022 la 10:06 Actualizat pe 29.04.2022 la 18:58

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend relaxant. Care sunt filmele care se pot vedea de astăzi în cinematografele din toată țara.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză verde cu mâneci lungi, iar Vlad Gherman poartă o bluză gri și se uită către cameră

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman în cadrul CulTour 2022

Happy Channel

Ca în fiecare vineri, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend relaxant. De la drame, la filme de acțiune, comedie sau animații, cei doi prezentatori carismatici vin cu sugestii potrivite pentru întreaga familie.

Cei doi nu uită și de piesele de teatru românești, cele mai bune sugestii pentru iubitori de artă și frumos. De această dată, Criss și Vlad aduc o comedie neagră într-o interpretare de excepție.

Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend relaxant

Criss și Vlad prezintă “Importanța de a fi arhitect”, filmul care prezintă într-o oră munca de o viață a celebrilor Antonio Citterio și Patricia Viel. Regizat de Giorgio Ferrero și Federico Biasin și produs de MyBossWas, filmul s-a vrut de la început un documentar care investighează responsabilitatea arhitecților în dezvoltarea lumii de mâine.

“Cu aceste roluri vrem să îi scotame pe arhitecți în față ca și curatori, ca și dezvoltatori ai societății de mâine. E rolul nostru să îi facem pe oameni să ne înțeleagă menirea și cum le putem face spațiul mult mai intim, mai privat.”, a declarat Patricia Viel, potrivit Wallpaper.com. Conform aceleiași surse, Antonio Citterio este de părere că scopul unu arhitect este de a-i face pe oameni să își dorească să locuiască într-un spațiu confortabil pe care îl pot numi cu adevărat “acasă”.

Criss și Vlad prezintă “Spion de ocazie”, un film românesc ce spune o poveste cutremurătoare inspirată din fapte reale. Cu o distribuție de excepție din care fac parte Paul Ipate, Ioan Paraschiv, Luminița Mihai, Daniel Achim, George Bîrsan, Ilinca Harnut, Marius Bălănescu, Cristian Hordilă, Claudia Droc, Andrei Gîjulete, filmul spune povestea mai multor soldați căzuți în Europa de Est în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Citește și: Andrei Huțuleac spune povestea din spatele filmului #dogpoopgirl. Cum s-a transformat o simplă idee într-o producție de succes

Regizat de Oana Giurgiu, filmul te conduce timp de aproape două ore într-o călătorie în trecut spre unul dintre cele mai cutremurătoare evenimente istorice.

Criss și Vlad prezintă “Cloaca”, un spectacol de teatru inedit

Criss și Vlad prezintă “Cloaca”, un spectacol inedit ce poate fi urmărit la Teatrul Nottara. Piesa spune povestea a patru bărbați, patru prieteni ce se cunosc de mai bine de 20 de ani și care se reîntâlnesc într-un moment critic pentru fiecare dintre ei.

“Piesa se confundă cu întregul, nu pot să-ți răspund cât de greu sau cât de ușor a fost urcușul ăsta.”, a mărturisit actorul Mihai Marinescu. În regia lui Theodor-Cristian Popescu, piesa reușește să-i adune laolaltă pe unii dintre cei mai apreciați actori din ultima perioadă.

“Faza e că, întâmplător sau nu, noi suntem prieteni și în viața reală. Cu toții avem niște istorie împreună, artistică și personală. Mai mult ca la o altă piesă, acesta a fost un ingredient de folos. Theodor-Cristian Popescu este la a treia montare în ultimii ani la Teatru Nottara.

Citește și: Cum îi ajutăm pe adolescenți să depășească momentele dificile. Specialiștii ne vin în ajutor

Popescu ne cunoaște pe unii dintre noi de foarte mult timp. Un anume tip de prietenie, de istorie comună. E o piesă despre bărbați scrisă de o femeie.”, a declarat actorul Gabriel Răuță. Din distribuție fac parte Mihai Marinescu, Alexandru Jitea, Gabriel Răuță, Lucian Ghimiși și Macrina Bârlădeanu.

În articolul

CulTour 2022 : Criss și Vlad prezintă cele mai așteptate producții pentru un weekend relaxant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x