CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai îndrăgite producții pentru un weekend memorabil. Ce putem vedea la teatru sau la cinema, chiar de astăzi

Publicat pe 01.07.2022 la 09:45 Actualizat pe 01.07.2022 la 17:48

Criss și Vlad prezintă cele mai îndrăgite producții pentru un weekend memorabil. Ce putem vedea la teatru și cinema, chiar de astăzi.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză albă și Vlad Gherman poartă o bluză gri cu mâneci lungi

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Ca în fiecare vineri, la CulTour, Criss și Vlad aduc în premieră cele mai așteptate și îndrăgite producții. Indiferent că vorbim despre teatru sau cinema, fiecare se va putea bucura de actorii preferați, dar și de poveștile personajelor lor, transpuse atât pe ecran, cât și pe scenă. Comedii, animații și povești incredibile, toate sunt adunate într-un singur loc.

Criss și Vlad prezintă cele mai îndrăgite producții pentru un weekend memorabil

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă filmul “Uneori ninge cu zăpadă, alteori cu întuneric”. Aici se spune povestea lui Teo, un regizor ce se dedică trup și suflet muncii sale, un film de mare ambiție. Acesta încearcă să uite de tragediile din viața personală, însă toate experiențele, atât fictiv, cât și real, îl vor aduce în calea unor coincidențe înfricoșătoare. În regia lui Gabriel Achim, filmul îi are în distribuție pe marii actori Bogdan Dumitrache, Anca Androne, Luiza Gherghinescu, dar și Rolando Matsangos, Silvana Mihai, Gheorghe Ifrim.

Pe măsură ce Teo merge înainte cu povestea compusă din cinci variante, singurele personaje constante sunt el, soția lui și fiica, ce moare din cauza unei boli incurabile. Piesa de teatru organizată de Teo spune povestea vieții lui după pierderea fetiței.

Citește și: Actorii din “Adela” vorbesc despre parcursul celor 4 sezoane ale serialului. Ce amintiri și nostalgii îi încearcă la final de proiect

Criss și Vlad prezintă filmul animat “Minionii 2”. O poveste ce se vrea a fi urmărită de întreaga familie, aceasta spune istoria lui Gru din 1970. Tânărul de atunci încearcă să intre într-o organizație a răufăcătorilor numită “Vicious 6” după ce lidărul lor Wild Knuckles este înlăturat de la putere. Când interviul merge prost, Gru încearcă să scape de personajele negative care sunt pe urmele sale. Ulterior, găsește ghidare chiar în persoana lui Wild Knuckles și descoperă că și cei mai răi oameni au nevoie de ajutorul prietenilor pentru a reuși să supraviețuiască.

Criss și Vlad prezintă “Fucking stupid bird”, o piesă de teatru ce trebuie văzută de toată lumea

Piesa dramaturgului american Aaron Posner readuce la viață “Pescărușul” lui Cehov. O interpretare autentic ce aduce în atenție problemele secolului XXI. Dragostea neîmpărtășită, vise spulberate, dar și căutarea unor noi forme de artă teatrală, sunt marile teme ale spectacolului. De asemenea, regizorul Răzvan Oprea, actor la TNB, dar și absolvent al unui master în regie de teatru, propune un spectacol modern ce întregește două tipuri de lumi, cea interesată de eroii cehovieni și cea a personajelor lui Aaron Posner.

Citește și: Care este secretul iubirii de sine. Cum ne putem valida sentimentele fără frică

“Pescărușul lui Cehov, realitățile sociale din textul lui Cehov nu mai pot să răspundă tinerilor și unei societăți complet schimbate. Dacă nu găsești forma potrivită, e greu ca mesajul să ajungă la spectatori.”, spune regizorul Răzvan Oprea. Cât despre Marius Bodochi, acesta se găsește “gelos” pe actorii mai tineri ce vor avea șansa de a lucra alături de un profesionist de excepție ca Răzvan Oprea.

“Cu neplăcerile și plăcerile ei, cred că fiecare spectator se regăsește cumva sau adevărurile care se topesc pe scenă. Îi mulțumesc lui Răzvan că a avut încredere în noi. De la prima lectură am adorat textul. Aș vrea să-l jucăm ani de zile și sunt sigură că nimic din el nu va fi învechit.”, spune actrița Cecilia Bârbora.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad prezintă cele mai îndrăgite producții pentru un weekend memorabil. Ce putem vedea la teatru sau la cinema, chiar de astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x