JOI, 06 FEBRUARIE 2020

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar, despre iubire, dar nu numai, în interviul cu Criss și Vlad. Cât de bine se cunosc ei, după aproape 8 ani de relație, aflați din interviul alăturat.

- Fiind un cuplu și în viața reală, vă e mai ușor să jucați un cuplu și în film?

- Vlad: da, mie mi se pare mai ușor.

- Criss: depinde de ce fel de personaje interpretezi, dacă personajele seamă foarte tare cu personajul din viața reală. Dacă Ana, din ”Fructul oprit” a semănat cu mine, mi-a fost ușor să joc un cuplu cu Vlad. Dar, având în vedere că Ioan nu seamănă mai deloc cu Vlad, a fost un element nou. Nu știam cum să tratez relația Ana-Ioan. D-asta zic că e cu dus-întors.

- E prima oară când Criss te vede în brațele altei femei (n.r. întrebarea face referire la scenariul serialului ”Sacrificiul”). Cum e cu gelozia? Te sună mai des când ești la filmări?

- Vlad: am observat și eu. Îmi dă mai multe mesaje, mă sună mai des. Și mă tot gândeam: ”Oare ce s-a întâmplat?”. Până la urmă, și eu am fost gelos, la casting, când a avut de dat proba cu mai mulți actori și a avut scena de sărut și s-a sărutat cu vreo 20. Și eu eram, gen: ”frate, nu se mai opresc? Putem să ne oprim?”.

- Care dintre voi a fost mai gelos?

- Vlad: eu am avut mai multe motive. Recunosc. Eu am avut 20 de motive. Ea are unul și bun!

- Criss: în general, gelozia nu e bună. Dar există și niște joculețe în care mă duc la filmare să văd... Ei, glumim acum. Serios vorbind, noi suntem doi oameni cu picioarele pe pământ, avem relația asta de niște ani buni de zile, am trecut prin lucruri împreună, am învățat din experiențele noastre și geloziile de genul ăsta nu mai există. Meseria asta a noastră e foarte grea, din punctul ăsta de vedere, pentru că e foarte greu să te detașezi, să intri în pielea unui personaj. Faptul că suntem actori, e un avantaj pentru relația noastră.

- Criss, pe ce cheltuie Vlad cei mai mulți bani?

- Pe încălțări.

- Ești de acord, Vlad?

- Vlad: Da!

- Acum, Vlad, zi-ne pe ce cheltuie Criss cei mai mulți bani?

- Pe... orice!

Despre provocarea pe care serialul ”Sacrificiul” le-a adus-o, despre temerile lor legate de acest proiect – primul în care nu formează un cuplu, despre ce se va întâmpla cu personajele lor, ce întrebare i-a făcut pe Criss și Vlad să se aprindă și să se ciondănească, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 11 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 11 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 12 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 12 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Andreea Antonescu a vorbit, la ”CulTOUR”, despre tatăl ei: „Ăsta este regretul vieții mele”

acum 14 zile

Cele 61 de întrebări ”CulTOUR” au scos la iveală lucruri mai puțin știute despre Andreea Antonescu, invitata emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Cântăreața a vorbit despre copilăria sa, despre fiica sa, dar și despre tatăl ei, care s-a stins din viață în 2001.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »