JOI, 06 FEBRUARIE 2020

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Așadar, despre iubire, dar nu numai, în interviul cu Criss și Vlad. Cât de bine se cunosc ei, după aproape 8 ani de relație, aflați din interviul alăturat.

- Fiind un cuplu și în viața reală, vă e mai ușor să jucați un cuplu și în film?

- Vlad: da, mie mi se pare mai ușor.

- Criss: depinde de ce fel de personaje interpretezi, dacă personajele seamă foarte tare cu personajul din viața reală. Dacă Ana, din ”Fructul oprit” a semănat cu mine, mi-a fost ușor să joc un cuplu cu Vlad. Dar, având în vedere că Ioan nu seamănă mai deloc cu Vlad, a fost un element nou. Nu știam cum să tratez relația Ana-Ioan. D-asta zic că e cu dus-întors.

- E prima oară când Criss te vede în brațele altei femei (n.r. întrebarea face referire la scenariul serialului ”Sacrificiul”). Cum e cu gelozia? Te sună mai des când ești la filmări?

- Vlad: am observat și eu. Îmi dă mai multe mesaje, mă sună mai des. Și mă tot gândeam: ”Oare ce s-a întâmplat?”. Până la urmă, și eu am fost gelos, la casting, când a avut de dat proba cu mai mulți actori și a avut scena de sărut și s-a sărutat cu vreo 20. Și eu eram, gen: ”frate, nu se mai opresc? Putem să ne oprim?”.

- Care dintre voi a fost mai gelos?

- Vlad: eu am avut mai multe motive. Recunosc. Eu am avut 20 de motive. Ea are unul și bun!

- Criss: în general, gelozia nu e bună. Dar există și niște joculețe în care mă duc la filmare să văd... Ei, glumim acum. Serios vorbind, noi suntem doi oameni cu picioarele pe pământ, avem relația asta de niște ani buni de zile, am trecut prin lucruri împreună, am învățat din experiențele noastre și geloziile de genul ăsta nu mai există. Meseria asta a noastră e foarte grea, din punctul ăsta de vedere, pentru că e foarte greu să te detașezi, să intri în pielea unui personaj. Faptul că suntem actori, e un avantaj pentru relația noastră.

- Criss, pe ce cheltuie Vlad cei mai mulți bani?

- Pe încălțări.

- Ești de acord, Vlad?

- Vlad: Da!

- Acum, Vlad, zi-ne pe ce cheltuie Criss cei mai mulți bani?

- Pe... orice!

Despre provocarea pe care serialul ”Sacrificiul” le-a adus-o, despre temerile lor legate de acest proiect – primul în care nu formează un cuplu, despre ce se va întâmpla cu personajele lor, ce întrebare i-a făcut pe Criss și Vlad să se aprindă și să se ciondănească, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »