JOI, 30 MAI 2019

Damian Drăghici a povestit la Happy Channel: ”Mi se spunea, în copilărie, «Fă muzică, altfel, o să ajungi la pușcărie»”.

 Deținător al unui premiu Grammy, muzicianul român Damian Drăghici a răspuns celor 61 de întrebări ale emsiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și  Vlad Gherman. 

- La ce te gândești când ești tu cu tine?

- La cât de multe greșeli am făcut.  

- Ce îți place să faci, când ai timp?

- Să fug de mine, sub orice formă.

- Te-ai gândit vreodată să îți schimbi numele?

- Da, m-am gândit. Era un site, în Canada, care spunea că, dacă îți schimbi numele, îți merge mai bine. Mi-a dat și câteva opțiuni. M-am gândit să le schimb pe amândouă (n.r. numele de familie și prenumele). Am văzut alții care și-au schimbat numele și nu le-a mers mai bine. Nu cred că numele ar face vreo diferență.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Nu a existat niciodată întrebarea asta, în copilăria mea. Mi se spunea, în copilărie, ”Fă muzică, altfel, o să ajungi la pușcărie”. 

Urmăriți interviul emoționant cu Damian Drăghici în clipul alăturat.


Născut într-o familie de muzicieni, Damian Drăghici a început să învețe să cânte la nai la vârsta de 10 ani, după ce cântase la diferite instrumente de la vârsta de 3 ani. La 15 ani cânta și înregistra deja cu Orchestra de muzică populară Radio din București.

A fugit din România la vârsta de 18 ani prin Iugoslavia, ajungând ulterior în Grecia. După ce a cântat o vreme pe străzi și cluburi, a fost descoperit de subsidiara olandeză a firmei Sony Music, care i-a oferit șansa să înregistreze. După o audiție ce a avut loc la Atena, i-a fost oferită o bursă integrală la colegiul de muzică Berklee din Boston. A lansat peste 18 albume și a participat, ca invitat, la realizarea albumului ”Silver Solstice”, al formației Paul Winter Consort, album ce a fost distins cu un premiu Grammy.

COMENTARII

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 ore

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 ore

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Ada Condeescu, la CulTOUR: ”La 19 ani, e destul de complicat să faci asta...”

acum 9 ore

Cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul ”Eu când vreau să fluier, fluier”, actrița Ada Condeescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii „CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 5 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »