JOI, 30 MAI 2019

Damian Drăghici a povestit la Happy Channel: ”Mi se spunea, în copilărie, «Fă muzică, altfel, o să ajungi la pușcărie»”.

 Deținător al unui premiu Grammy, muzicianul român Damian Drăghici a răspuns celor 61 de întrebări ale emsiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și  Vlad Gherman. 

- La ce te gândești când ești tu cu tine?

- La cât de multe greșeli am făcut.  

- Ce îți place să faci, când ai timp?

- Să fug de mine, sub orice formă.

- Te-ai gândit vreodată să îți schimbi numele?

- Da, m-am gândit. Era un site, în Canada, care spunea că, dacă îți schimbi numele, îți merge mai bine. Mi-a dat și câteva opțiuni. M-am gândit să le schimb pe amândouă (n.r. numele de familie și prenumele). Am văzut alții care și-au schimbat numele și nu le-a mers mai bine. Nu cred că numele ar face vreo diferență.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Nu a existat niciodată întrebarea asta, în copilăria mea. Mi se spunea, în copilărie, ”Fă muzică, altfel, o să ajungi la pușcărie”. 

Urmăriți interviul emoționant cu Damian Drăghici în clipul alăturat.


Născut într-o familie de muzicieni, Damian Drăghici a început să învețe să cânte la nai la vârsta de 10 ani, după ce cântase la diferite instrumente de la vârsta de 3 ani. La 15 ani cânta și înregistra deja cu Orchestra de muzică populară Radio din București.

A fugit din România la vârsta de 18 ani prin Iugoslavia, ajungând ulterior în Grecia. După ce a cântat o vreme pe străzi și cluburi, a fost descoperit de subsidiara olandeză a firmei Sony Music, care i-a oferit șansa să înregistreze. După o audiție ce a avut loc la Atena, i-a fost oferită o bursă integrală la colegiul de muzică Berklee din Boston. A lansat peste 18 albume și a participat, ca invitat, la realizarea albumului ”Silver Solstice”, al formației Paul Winter Consort, album ce a fost distins cu un premiu Grammy.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 51 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 62 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 65 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 69 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »