JOI, 20 OCTOMBRIE 2016

Desertul toamnei, la ”Happy Food”. Învață să pregătești pere poșate în vin

Toamna este anotimpul perelor parfumate și dulci. Vlad s-a gândit că ele pot fi transformate într-un desert fabulos, așa că i-a răsplătit pe telespectatorii fideli ai ”Happy Food” cu o rețetă  specială, un preparat dulce cu gust și aromă de toamnă.

El și-a amintit că Olguța, invitata alături de care a pregătit brioșe cu ciocolată într-o ediție anterioară, i-a spus că desertul ei preferat nu este o prăjitură, ci o pară poșată. Astfel, Vlad a chemat-o din nou în bucătăria ”Happy Food”, iar cei doi au pregătit cel mai simplu și delicios preparat posibil.

Perelor poșate în vin li s-au adăugat o mulțime de condimente, cum ar fi ghimbir, anason și scorțișoară. Nu a lipsit nici zahărul, care a dat o dulceață deosebită preparatului.

N-o să-ți dezvăluim restul ingredientelor, ci te lăsăm să le descoperi singură, urmărind clipul video de mai sus. Tot acolo, vei afla și câteva indicații prețioase, pentru un preparat excepțional.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 91 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 102 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 105 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 109 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 111 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »