• LUNI, 02 IULIE 2018

  Dmitri Aryupin: ”Mi-aș dori foarte tare să revenim, pentru că mai avem să vă arătăm multe spectacole”

  Unul dintre spectacolele impresionante pe care spectatorii le-au putut urmări pe scena Teatrului Tony Bulandra, din Târgoviște, este ”Jucăriile lui Bertrand”. Spectacolul rusesc, plin de simbol, ce poartă semnărtura regizorului Dmitri Aryupin, a fost prezentat în cadrul festivalului de teatru ”Babel FEST”.

  La ”PoveștiCOOL”, despre acest spectacol al teatrului ”blackSKYwhite”, din Rusia, a vorbit chiar regizorul, Dmitri Aryupin.

  Mi-aș dori foarte tare să revenim aici, pe scenă, și cu alte ocazii, pentru că mai avem să vă arătăm multe spectacole. Sergeant Bertrand chiar este un personaj real. Chiar există”, a mărturisit regizorul rus Dmitri Aryupin la „PoveștiCOOL”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

  Urmăriți interviul integral în clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

  acum 1 zile

  Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

  În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

  acum 1 zile

  Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

  Andreas Petrescu, mărturisiri emoționante la “CulTOUR”: “Nu am renunțat la nimic, am câștigat foarte mult”

  acum 1 zile

  Scenarist și actor, Andreas Petrescu vorbește despre deschis atât despre viața alături de soție și copil, cât și despre perioada din timpul liceului și a facultății, astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) , în cadrul emisiunii...

  Mihaela Ursuleasa s-a stins din viață la doar 33 de ani: "Cel mai dureros este că ea a fost singură când a murit"

  acum 1 zile

  Povestea Mihaelei Ursuleasa, considerată una dintre cele mai mari pianiste ale lumii , este spusă la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR” de cei care au cunoscut-o: mama ei, Puica Ursuleasa, Heinz Medjimorec, cel mai mare profesor de pian din Viena și soprana Felicia Filip....

  Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

  acum 2 zile

  Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »