VINERI, 21 OCTOMBRIE 2016

Eveniment cultural complet: teatru, carte și expoziții, la ”Happy Play”

Între 21 și 30 octombrie, Bucureștiul devine un centru cultural pentru toți cei care găsesc relaxare în cuvântul ”cultură”. La ”Happy Play”, Rapha a pătruns în culisele ”Festivalului Național de Teatru”, unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale acestei toamne.

Anul acesta pregătim un spectacol de bună calitate. Avem o mulțime de noutăți, care reflectă activitatea unei stagiuni trecute reușite. Nu lipsesc nici invitații din străinătate”, a dezvăluit Ion Caramitru, unul dintre organizatorii acestui eveniment.

Publicul are ocazia să urmărească spectacole de dans și producții teatrale autohtone sau din afară, dar și numeroase expoziții și lansări de carte. Un eveniment complet, care se află deja la 26-a ediție și care este găzduit de Teatrul Național București.

Deși nu a câștigat titlul de capitală culturală europeană, pentru mine Bucureștiul merită această titulatură!”, consideră Marina Constantinescu, directorul artistic al festivalului.

”Festivalul Național de Teatru” pregătește zece zile de spectacol și o mulțime de surprize. Rapha va fi cu siguranță prezent și te așteaptă și pe tine să i te alături!

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 91 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 102 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 105 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 109 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 111 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »