SAMBATA, 12 NOIEMBRIE 2016

Happy Cinema prezintă cel mai recent film în care joacă Maryl Streep

,,Astăzi, la Happy Cinema, vorbim despre cel mai recent film în care joacă Meryl Streep''. Acestea sunt cuvintele cu care Criss hotărăște să înceapă emisiunea...bineînțeles, alături de Vlad.

Filmul despre care cei doi prezentatori au decis să vorbească, spune povestea fascinantă și a devărată a unei moștenitoare excentrice care nu a renunțat niciodată la visul de a deveni o soprană celebră. ,,Florence Foster Jenkins'' este filmul care dă una dintre cele mai importante lecțiide viață:

,,Indiferent de câte piedici vei găsi în cale, indiferent cât de greu îți va fi...dacă îți place ceva cu adevărat, luptă și nu renunța niciodată la visul tău!'', transmite Vlad.

Dacă vrai să vezi trilerul și să afli mai multe informații despre film, urmăriți videoclipul atașat mai sus.

COMENTARII

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 9 ore

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 9 ore

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 13 ore

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 1 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »