JOI, 01 AUGUST 2019

”În orice faci să nu faci rău”, este mesajul transmis de Mihai Georgescu de la trupa Bere Gratis

Banii nemunciți se cheltuie ușor”, este concluzia la care a ajuns Mihai Georgescu de la trupa Bere Gratis, concluzie pe care a împătășit-o și telespectatorilor Happy Channel.

Artistul a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, dacă ar primi un milion de dolari, ar dona o mare parte din bani.

Dacă sunt nemunciți (n.r. cei un milion de dolari), aș da foarte mulți din ei. Dacă sunt munciți... aș da mai puțin. Dar, scopul e ca, atunci când îți vine o pleașcă d-asta, să îi bucuri și pe ceilalți. Banii nemunciți se cheltuie imediat. Banii munciți se cheltuie cu responsabilitate, înțelepciune și cu străduința de a face lucruri corecte cu ei”.

Unul dintre lucrurile de care mulți oameni se tem este acela de a nu fi judecați de cei din jur pentru faptele lor. Solistul trupei Bere Gratis a mărturisit în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR” că nu și-a pus problema dacă oamenii îl judecă.

Doar Dumnezeu să mă judece! Important este ca în orice faci să nu faci rău. Rău faci, rău se întoarce. Bine faci, bine se întoarce. E unul dintre principiile mele: să nu fac rău!”.

Interviul cu Mihai Georgescu poate fi urmărit în clipul alăturat.

COMENTARII

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 2 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

”Când trebuie să caut pe Google, îmi vine să plâng”, a mărturisit actrița Tania Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Tania Popa a mărturisit, la emisiunea ”CulTour” că este o persoană atehnică. Iar când vine vorba de utilizarea motorului de căutare Google... mai bine vă lăsăm să aflați chiar de la actriță:

Mutarea la București a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-a făcut, spune actrița Alina Florescu, din ”Sacrificiul”

acum 3 zile

Actrița Alina Florescu, alias Brândușa din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, de ce a ”furat” hainele folosite de ea la o filmare

acum 4 zile

Fosta componentă a trupei LaLa Band a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Am/N-am”, jocul sincerității.

”Am făcut o singură dată asta și nu sunt mândră”, a recunoscut actrița Alina Florescu la Happy Channel

acum 5 zile

Actrița Alina Florescu, cea care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns cu o sinceritate dezarmantă întrebărilor rubricii ”Am/N-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »