JOI, 01 AUGUST 2019

”În orice faci să nu faci rău”, este mesajul transmis de Mihai Georgescu de la trupa Bere Gratis

Banii nemunciți se cheltuie ușor”, este concluzia la care a ajuns Mihai Georgescu de la trupa Bere Gratis, concluzie pe care a împătășit-o și telespectatorilor Happy Channel.

Artistul a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, dacă ar primi un milion de dolari, ar dona o mare parte din bani.

Dacă sunt nemunciți (n.r. cei un milion de dolari), aș da foarte mulți din ei. Dacă sunt munciți... aș da mai puțin. Dar, scopul e ca, atunci când îți vine o pleașcă d-asta, să îi bucuri și pe ceilalți. Banii nemunciți se cheltuie imediat. Banii munciți se cheltuie cu responsabilitate, înțelepciune și cu străduința de a face lucruri corecte cu ei”.

Unul dintre lucrurile de care mulți oameni se tem este acela de a nu fi judecați de cei din jur pentru faptele lor. Solistul trupei Bere Gratis a mărturisit în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR” că nu și-a pus problema dacă oamenii îl judecă.

Doar Dumnezeu să mă judece! Important este ca în orice faci să nu faci rău. Rău faci, rău se întoarce. Bine faci, bine se întoarce. E unul dintre principiile mele: să nu fac rău!”.

Interviul cu Mihai Georgescu poate fi urmărit în clipul alăturat.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »