MARTI, 20 FEBRUARIE 2018

Interviu de excepție cu Silviu Biriș: ”Trei sferturi din film am stat sub scaune. Îmi căutam curajul”

Actorul Silviu Biriș este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

Primul său contact cu lumea artistică a fost cu filmul, pe la 4-5 ani, la celebrul cinematograf pentru copii Doina, unde a văzut ”Albă ca zăpada și cei 7 pitici”.

M-a dus o mătușă la cel film, crezând că îmi face un bine. Trei sferturi din film am stat sub scaune, din cauza vrăjitoarei. Îmi căutam curajul. Sunt desene care le creează traume copiilor. Am plecat de acolo în lacrimi.”, a mărturisit actorul la Happy Channel.

În discuția cu Irina Margareta Nistor, Silviu Biriș a mai povestit că s-a mai întâlnit cu lumea desenelor animate în cariera sa, punând voci pentru o serie de producții de gen.

Meseria asta a mea de actor este un lung șir de întâlniri și un continuu debut. Eu debutez de fiecare dată”,a  mai spus Silviu Biriș.

Care este cel de-al doilea prenume al său, în ce spectacole îl puteți vedea, dar și multe povești emoționante din lumea artistică poși afla din clipul de mai jos.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 4 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 4 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 5 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »