MARTI, 20 FEBRUARIE 2018

Interviu de excepție cu Silviu Biriș: ”Trei sferturi din film am stat sub scaune. Îmi căutam curajul”

Actorul Silviu Biriș este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

Primul său contact cu lumea artistică a fost cu filmul, pe la 4-5 ani, la celebrul cinematograf pentru copii Doina, unde a văzut ”Albă ca zăpada și cei 7 pitici”.

M-a dus o mătușă la cel film, crezând că îmi face un bine. Trei sferturi din film am stat sub scaune, din cauza vrăjitoarei. Îmi căutam curajul. Sunt desene care le creează traume copiilor. Am plecat de acolo în lacrimi.”, a mărturisit actorul la Happy Channel.

În discuția cu Irina Margareta Nistor, Silviu Biriș a mai povestit că s-a mai întâlnit cu lumea desenelor animate în cariera sa, punând voci pentru o serie de producții de gen.

Meseria asta a mea de actor este un lung șir de întâlniri și un continuu debut. Eu debutez de fiecare dată”,a  mai spus Silviu Biriș.

Care este cel de-al doilea prenume al său, în ce spectacole îl puteți vedea, dar și multe povești emoționante din lumea artistică poși afla din clipul de mai jos.

COMENTARII

Prima reacție a lui Denis Hanganu când a văzut un bulevard din București decorat cu liminițe de Crăciun

acum 20 ore

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul” a intrat în jocul Happy Channel și a răpsuns celor 61 de întrebări despre Crăciun din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

”Am mâncat cam mult șorici pentru limitele mele”, a mărturisit Randi, la ”CulTOUR”

acum 22 ore

"Am sau n-am"? Jocul cel mai amuzant al emisiunii ”CulTOUR” , în varianta de Crăciun, l-a provocat și pe Randi.

”M-aș simți mai împlinit așa”, a mărturisit Denis Hanganu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Cum arată cozonacul perfect, din punctul de vedere al lui Randi

acum 1 zile

61 de întrebări despre Crăciun și iarnă pentru Randi. Ce a răspuns artistul interviului acordat emisiunii ”CulTOUR”, aflați în cele ce urmează.

Vrea să fie Moș Crăciun. La ”CulTOUR”, actorul Alexandru Ion a spus ce reguli ar stabili la capitolul cadouri

acum 2 zile

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Alexandru Ion, din serialul ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »