JOI, 14 MARTIE 2019

Ioana Blaj, alias Iza, din ”Fructul Oprit”, a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Sunt prea directă!”

 Ioana Blaj, actriţa din serialul ”Fructul oprit”, a răspuns interviului de 61 de întrebări, al emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Ce faci primul lucru, dimineața, după ce te dai jos din pat?

- Adun jucării din cameră și cobor în living... cu copiii după mine, evident.

- Se trezesc înaintea da?

- Da! Și, de obicei, fac așa: ”Mami, maaami, hai jos”. ”Mai stau 5 minute, Filip...” ”Mami, au trecut 5 minute?” ”Nu”. Mai stă două secunde, apoi: ”Mami, au trecut, că am numărat eu până la 5! Hai jos”. Și trebuie să mă ridic.

- Zi ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Mă cheamă și Roxana.

- Zi-ne ceva ce prietenii tăi consideră atât de tipic ție.

- Am o privire când mă enervez, care am înțeles că este unică și o grimasă anume. Și toți se panichează când mă văd în momentul acela.

- Ce ar spune prietenii tăi că e ciudat la tine?

- Că sunt prea directă. Nu știu dacă e ciudat sau enervant...

- Ce îți place cel mai mult să faci când ai timp?

- În primul rând, mi-ar plăcea să citesc. Îmi lipsește extrem de mult să stau să citesc o carte în tihnă... Mi-ar plăcea să ascult muzică tare, să petrec mult mai mult timp cu iubitul meu... 

Continuarea în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »