LUNI, 30 SEPTEMBRIE 2019

Irina Margareta Nistor și Medeea Marinescu, despre filmele de văzut și de… ocolit

La rubrica de recomandări cinematografice din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor are un invitat de excepție: Medeea Marinescu. Actrița și criticul de film discută despre două dintre cele mai recente pelicule: ”Povești de groază de spus pe întuneric” și ”A fost odată la... Hollywood”.

 Medeea Marinescu a mărturisit că îi place foarte mult stilul regizorului Quentin Tarantino, motiv pentru care a fost foarte curioasă să vadă  ”A fost odată la... Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în rolurile principale. Una dintre aparițiile surpriză din film, a spus Medeea Marinescu, a fost cea a Dakotei Fenning, greu de recunoscut în acest film, câștigător al unui... Palm Dog, la Festivalul de film de la Cannes.

Ce spun Irina Margareta Nistor și Medeea Marinescu despre cele două pelicule, care este la categoria ”de văzut” și care la ”de ocolit”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 6 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 10 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 10 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »