VINERI, 21 IUNIE 2019

La ”CulTOUR, Bogdan Stanoevici a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit

”Fructul Oprit” s-a terminat. La emisiunea ”CulTOUR”, actorii din serialul produs de Ruxandra Ion au mărturisit ce a însemnat, pentru ei, să facă parte din acest proiect. Bogdan Staneovici, Carmen TănaseIoana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea, ne-au povestit și ele despre ”Fructul oprit”.

Actorul Bogran Stanoevici, cel care l-a interpretat pe Marius Cristescu, a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

Ultima săptămână (n.r. de filmare) a fost foarte ploioasă, foarte încărcată. Pentru mine, Fructul oprit a fost un cadou. Un cadou foarte frumos venit într-un moment cum nu se poate mai potrivit și m-am bucurat că efectul prezenței acestui personaj s-a văzut în rândul publicului. Foarte mulți tineri, care nu mă cunoșteau ca actor, au deveni fanii acestui personaj. Dincolo de acest cadou, Fructul oprit îmi dă și senzația că eu chiar contez în lumea asta, a filmului, în general”, a măsrturisit actorul în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Cu ce sentimente s-a despărțit de echipa serialului, ce relații s-au legat cu întreaga echipă,  ce a rămas după terminarea filmărilor... dar și multe alte povești din culisele serialului ”Fructul oprit”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 53 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 64 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 67 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 71 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 73 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »