VINERI, 21 IUNIE 2019

La ”CulTOUR, Bogdan Stanoevici a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit

”Fructul Oprit” s-a terminat. La emisiunea ”CulTOUR”, actorii din serialul produs de Ruxandra Ion au mărturisit ce a însemnat, pentru ei, să facă parte din acest proiect. Bogdan Staneovici, Carmen TănaseIoana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea, ne-au povestit și ele despre ”Fructul oprit”.

Actorul Bogran Stanoevici, cel care l-a interpretat pe Marius Cristescu, a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

Ultima săptămână (n.r. de filmare) a fost foarte ploioasă, foarte încărcată. Pentru mine, Fructul oprit a fost un cadou. Un cadou foarte frumos venit într-un moment cum nu se poate mai potrivit și m-am bucurat că efectul prezenței acestui personaj s-a văzut în rândul publicului. Foarte mulți tineri, care nu mă cunoșteau ca actor, au deveni fanii acestui personaj. Dincolo de acest cadou, Fructul oprit îmi dă și senzația că eu chiar contez în lumea asta, a filmului, în general”, a măsrturisit actorul în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cu ce sentimente s-a despărțit de echipa serialului, ce relații s-au legat cu întreaga echipă,  ce a rămas după terminarea filmărilor... dar și multe alte povești din culisele serialului ”Fructul oprit”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 2 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 4 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 4 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »