VINERI, 21 IUNIE 2019

La ”CulTOUR, Bogdan Stanoevici a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit

”Fructul Oprit” s-a terminat. La emisiunea ”CulTOUR”, actorii din serialul produs de Ruxandra Ion au mărturisit ce a însemnat, pentru ei, să facă parte din acest proiect. Bogdan Staneovici, Carmen TănaseIoana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea, ne-au povestit și ele despre ”Fructul oprit”.

Actorul Bogran Stanoevici, cel care l-a interpretat pe Marius Cristescu, a mărturisit că ”Fructul Oprit” a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

Ultima săptămână (n.r. de filmare) a fost foarte ploioasă, foarte încărcată. Pentru mine, Fructul oprit a fost un cadou. Un cadou foarte frumos venit într-un moment cum nu se poate mai potrivit și m-am bucurat că efectul prezenței acestui personaj s-a văzut în rândul publicului. Foarte mulți tineri, care nu mă cunoșteau ca actor, au deveni fanii acestui personaj. Dincolo de acest cadou, Fructul oprit îmi dă și senzația că eu chiar contez în lumea asta, a filmului, în general”, a măsrturisit actorul în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Cu ce sentimente s-a despărțit de echipa serialului, ce relații s-au legat cu întreaga echipă,  ce a rămas după terminarea filmărilor... dar și multe alte povești din culisele serialului ”Fructul oprit”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 21 ore

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

acum 4 zile

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 4 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 5 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

acum 6 zile

Marian Râlea a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »