VINERI, 14 IUNIE 2019

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

Alături de CRBL, Oase a câștigat cea de-a doua ediție a emisiunii ”Asia Express”, difuzată de Antena 1. Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România. Fost dansator de break dance, el a primit porecla Oase datorită mișcărilor sale incredibile.

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00 (în rleuare, de la 00.00).

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?”?

- Macara! Jur!

- Când ți-ai dat seama că poți face ceva în lumea artistică?

- Atunci când m-am apucat de break dance. Am dansat 12 ani și, pentru că mi-a plăcut tare indusrtria, am zis că rămân în partea asta.

- Ce îți place să faci când ai timp?

- Să joc kendama toată ziua, dacă aș putea.

- Care a fost primul tău job?

- Erau niște capace și aveau plasticul ăla pe interior, iar eu trebuia să scot plasticul ăla. Dar am lucrat numai o zi, că m-au dat afară. Era un câine acolo, și noi aveam un furtun să spălăm capacele, iar eu am udat câinele cu furtunul. Aveam normă: 100 de capace pe zi, dar am făcut 25 de capace toți. Ne-am distrat (cu câinele).

Interviul cu Ionuț ”Oase” Dongo continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 96 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 107 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 110 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 114 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 116 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »