MARTI, 11 IUNIE 2019

Mihaela Tatu, la ”CulTOUR”: ”După ce l-am pierdut, mi-am dat seama că nu mai am niciun fel de frică”

Mihaela Tatu, una dintre cele mai îndrăgite realizatoare de televiziune, a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, o întâmplare desprinsă, parcă, din filme, dar care a fost cât se poate de reală:

”Până săptămâna trecută, cea mai mare frică a mea, a fost dacă pierd trenul. După ce l-am pierdut, mi-am dat seama că nu mai am niciun fel de frică. Întotdeauna îmi cumpăr bilet cu o săptămână-două înainte, pentru că fac călătorii lungi și dorm foarte bine. Atunci, plecam de la Oradea la Cluj. Trebuia să fiu punctuală. Cu o zi înainte, plecase Gore (n.r. câinele Mihaele Tatu, care a murit recent). Am stat cu el până în ultima clipă. Încă mai eram marcată de ceea ce se întâmplase. A venit un tren la peron, am văzut că scria pe el Iași-Timișoara, cu un vagon mizerabil. M-am cofundat în gânduri și după vreo 10 minute mi-am dat seama că eram singură pe peron. A venit un nene îmbrăcat în galben și...”

întâmplarea, desprinsă, parcă, dintr-o schiță de Caragiale, continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 1 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 2 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »