MARTI, 07 IANUARIE 2020

Mihaela Tatu, la Happy Channel: ”Eu învăț mereu. Am făcut psihologie la 42 de ani. Iar acum, la 56 de ani, învăț...”

Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai îndrăgite realizatoare de televiziune. Însă, ea s-a retras și a ales o cu totul altă carieră, dar tot una care o pune în contact cu oamenii, așa cum îi place ei să fie. Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Mihaela Tatu a vorbit despre reinventarea de sine, despre cum e să o iei de la capăt, pe un drum nou, dar și multe alte povești și întâmplări din viața sa. 

Să înveți la timpul potrivit, să înveți atunci când îți este dat să înveți. Eu învăț încontinuu. Psihologi am învătaț-o la 42 de ani. Acum învăț despre logopedie și am 56 de ani. În concluzie, dacă este cineva care consideră că procesul de învățare se termină când se termină școala, atunci aceia sunt niște naivi. În stitlul în care evolueaă societatea românească, procesul de învățare este permanent și continuu. Asta din dorința de a fi mai bun azi decât ieri și mâine decât azi. Asta dacă vrei”, a explicat Mihaela Tatu, la  emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel.

Interviul integral cu Mihaela Tatu, în clipul alăturat.

Foto: Facebook/Mihaela Tatu

COMENTARII

Gabi Ciocan a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, cât ar rezista fără să vorbească deloc

acum 1 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celui mai lung interviu: 61 de întrebări.

Cristina Cioran, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Cel mai rău mă enervează claxoanele”

acum 1 zile

Actrița Cristina Cioran s-a amuzat, a vorbit serios, și-a pus imaginația la contribuție jucând ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”.

”Niciodată nu-ți bate joc de oameni”, este unul dintre lucrurile pe care Paul Ipate l-a învățat pe fiul său

acum 1 zile

Actorul Paul Ipate a intrat în jocul ”Continuă fraza” al emisinii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 2 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 2 zile

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »