VINERI, 03 FEBRUARIE 2017

Mirabela Dauer: ”Mi se spune Femeia Vasile”

În copilărie, Mirabelei Dauer i se spunea că făcea cât 20 de băieți. Era mereu julită mereu, se cățăra peste tot... ca un băiat. Sau 20, cum o alinta tatăl ei.

Tăticul meu își dorea o fată și un băiat, dar a avut două fete. El zicea că are o fată și 20 de băieți. Și acum mi se spune Femeia Vasile: eu marchez, eu bat cuie, eu... tot”, a povestit Mirabela Dauer la ”Happy Tribute”, realizată de Anca Țurcașiu.

Artista a mărturisit că nu a avut o copilărie fericită. Motivul? Absența tatăului ei, care a fost închis. Ea a mai povestit cum a început să cânte:

Mama spunea tuturor că eu cânt foarte frumos. Dar eu nu cântam de față cu lumea. Fugeam în altă cameră să cânt, ca să nu văd oamenii”.

Ce spune artista despre turneele în care venea cu mâncare de acasă, care este crezul ei, dar și alte multe povești minunate aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Doinița Oancea a vorbit, la ”CulTOUR”, despre gândul care îi dădea fiori în trecut

acum 1 ore

Actrița Doinița Oancea a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Cred că aș înnebuni să fiu singur între 100 de femei”, a mărturisit gimnastul Marian Drăgulescu la ”CulTOUR”

acum 2 ore

Invitat la emisiunea ”CulTOUR”, Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, a intrat în jocul ”Ce-ai alege?”. Iată câteva dintre situațiile alese de sportiv:

Mihai Jurca, omul care aduce Vremea la Observator: ”Sunt o persoană foarte socialbilă”

acum 5 ore

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo la Observator TV, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns ineditului interviu al emisiunii ”CulTOUR”.

”El a ales să-mi fie tată și este singurul pentru mine pe lumea asta”, declarația emoționantă a Doiniței Oancea

acum 1 zile

actrița Doinița Oancea a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a dezvăluit o serie de lucruri despre ea în cadrul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

”Unii oameni sunt invidioși pe cei care au succes”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu

acum 1 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu, a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »