VINERI, 03 FEBRUARIE 2017

Mirabela Dauer: ”Mi se spune Femeia Vasile”

În copilărie, Mirabelei Dauer i se spunea că făcea cât 20 de băieți. Era mereu julită mereu, se cățăra peste tot... ca un băiat. Sau 20, cum o alinta tatăl ei.

Tăticul meu își dorea o fată și un băiat, dar a avut două fete. El zicea că are o fată și 20 de băieți. Și acum mi se spune Femeia Vasile: eu marchez, eu bat cuie, eu... tot”, a povestit Mirabela Dauer la ”Happy Tribute”, realizată de Anca Țurcașiu.

Artista a mărturisit că nu a avut o copilărie fericită. Motivul? Absența tatăului ei, care a fost închis. Ea a mai povestit cum a început să cânte:

Mama spunea tuturor că eu cânt foarte frumos. Dar eu nu cântam de față cu lumea. Fugeam în altă cameră să cânt, ca să nu văd oamenii”.

Ce spune artista despre turneele în care venea cu mâncare de acasă, care este crezul ei, dar și alte multe povești minunate aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 101 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 112 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 115 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 119 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 121 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »