MIERCURI, 21 NOIEMBRIE 2018

”Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”, a mărturisit Ozana Barabancea, la emisiunea ”CulTOUR”

Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După un spectacol live, cu o orchestră de 22 de persoane și doar câteva ore de somn, Ozana Barabancea a ajuns fresh la filmările emisiunii al cărei jurat este. 

Făceam înainte gimnastică, dar acum nu prea pot din cauza operației. Așa că... mă plimb prin casă. Obligatoriu, trebuie să mănânc. Un avocado, pe o tartină, condimente, un ou fiert și puțin dulce. Creierașul meu are nevoie de puțin dulce”, ne-a dezvăluit artista care este unul dintre lucrurile pe care le face dimineața. 

Tot timpul fac ceea ce îmi place. Am timp pentru tot ceea ce este frumos. Am încercat să îmi ordonez viața astfel încât să îmbin utilul cu plăcutul. Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”,a  mai spus Ozana Barabancea, la Happy Channel.

Pasionată de portul popular românesc, Ozana Barabancea a dezvăluit că are acasă o colecție impresionantă de ii, iar una dintre ele, în mod special, are o poveste aparte.

Aș putea să fac o expoziție cu iile mele. Am peste 100 de ii tradiționale, foarte vechi, în care am investit foarte mult timp și bani. Mi-am adunat ii din toate zonele țării. Foarte frumoase! Eu o iubesc foarte mult pe Regina Maria! Vrei să-ți spun un secret: am aflat că se află, în colecțiile mele, o ie care a aparținut Prințesei Ileana. Am fost cu ea la un muzeu, și muzeografa de la Balcic mi-a spus: «Asta este o piesă care a aparținut Prințesei Ileana!»“, a povesteștit artista, la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de la Happy Channel.

Ce și-ar dori să învețe în viitor, cât de mulțumită este de viața sa, în prezent, cum se descrie printr-un hastag, dar și multe alte întrebări și răspunsuri, în cliul alăturat.

COMENTARII

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 1 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 2 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »