MIERCURI, 21 NOIEMBRIE 2018

”Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”, a mărturisit Ozana Barabancea, la emisiunea ”CulTOUR”

Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După un spectacol live, cu o orchestră de 22 de persoane și doar câteva ore de somn, Ozana Barabancea a ajuns fresh la filmările emisiunii al cărei jurat este. 

Făceam înainte gimnastică, dar acum nu prea pot din cauza operației. Așa că... mă plimb prin casă. Obligatoriu, trebuie să mănânc. Un avocado, pe o tartină, condimente, un ou fiert și puțin dulce. Creierașul meu are nevoie de puțin dulce”, ne-a dezvăluit artista care este unul dintre lucrurile pe care le face dimineața. 

Tot timpul fac ceea ce îmi place. Am timp pentru tot ceea ce este frumos. Am încercat să îmi ordonez viața astfel încât să îmbin utilul cu plăcutul. Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”,a  mai spus Ozana Barabancea, la Happy Channel.

Pasionată de portul popular românesc, Ozana Barabancea a dezvăluit că are acasă o colecție impresionantă de ii, iar una dintre ele, în mod special, are o poveste aparte.

Aș putea să fac o expoziție cu iile mele. Am peste 100 de ii tradiționale, foarte vechi, în care am investit foarte mult timp și bani. Mi-am adunat ii din toate zonele țării. Foarte frumoase! Eu o iubesc foarte mult pe Regina Maria! Vrei să-ți spun un secret: am aflat că se află, în colecțiile mele, o ie care a aparținut Prințesei Ileana. Am fost cu ea la un muzeu, și muzeografa de la Balcic mi-a spus: «Asta este o piesă care a aparținut Prințesei Ileana!»“, a povesteștit artista, la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de la Happy Channel.

Ce și-ar dori să învețe în viitor, cât de mulțumită este de viața sa, în prezent, cum se descrie printr-un hastag, dar și multe alte întrebări și răspunsuri, în cliul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 111 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »