MIERCURI, 21 NOIEMBRIE 2018

”Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”, a mărturisit Ozana Barabancea, la emisiunea ”CulTOUR”

Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După un spectacol live, cu o orchestră de 22 de persoane și doar câteva ore de somn, Ozana Barabancea a ajuns fresh la filmările emisiunii al cărei jurat este. 

Făceam înainte gimnastică, dar acum nu prea pot din cauza operației. Așa că... mă plimb prin casă. Obligatoriu, trebuie să mănânc. Un avocado, pe o tartină, condimente, un ou fiert și puțin dulce. Creierașul meu are nevoie de puțin dulce”, ne-a dezvăluit artista care este unul dintre lucrurile pe care le face dimineața. 

Tot timpul fac ceea ce îmi place. Am timp pentru tot ceea ce este frumos. Am încercat să îmi ordonez viața astfel încât să îmbin utilul cu plăcutul. Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”,a  mai spus Ozana Barabancea, la Happy Channel.

Pasionată de portul popular românesc, Ozana Barabancea a dezvăluit că are acasă o colecție impresionantă de ii, iar una dintre ele, în mod special, are o poveste aparte.

Aș putea să fac o expoziție cu iile mele. Am peste 100 de ii tradiționale, foarte vechi, în care am investit foarte mult timp și bani. Mi-am adunat ii din toate zonele țării. Foarte frumoase! Eu o iubesc foarte mult pe Regina Maria! Vrei să-ți spun un secret: am aflat că se află, în colecțiile mele, o ie care a aparținut Prințesei Ileana. Am fost cu ea la un muzeu, și muzeografa de la Balcic mi-a spus: «Asta este o piesă care a aparținut Prințesei Ileana!»“, a povesteștit artista, la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, de la Happy Channel.

Ce și-ar dori să învețe în viitor, cât de mulțumită este de viața sa, în prezent, cum se descrie printr-un hastag, dar și multe alte întrebări și răspunsuri, în cliul alăturat.

COMENTARII

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 5 ore

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 11 ore

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 1 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 1 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Actrița Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, ce a însemnat serialul ”Fructul Oprit” pentru ea

acum 1 zile

Iar Ioana Blaj, cea care a interpretat-o pe Iza, a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, că în ultima zi de filmare a fost atât de nostalgică.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »