VINERI, 27 SEPTEMBRIE 2019

”Nu mă pricep în a fi foarte tupeist”, a mărturisit Raphael Tudor la emisiunea ”CulTOUR”

 Raphael Tudor, Rapha, în varianta scurtă, a trecut de la rolul de reporter, la acela de invitat. Adică, după cum bine a zis Cristina Ciobănașu, i-a venit rândul să fie ”chinuit” și să răspundă el lungului șir de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

- Cânt te simți happy?

- Încerc să mă simt în fiecare moment, deși unele lucruri dio viața de zi cu zi mă enervează, mă stresează.Nu știu ce înțelege lumea prin a fi happy, dar eu cred că asta înseamnă: să nu te stresezi.

- Ce talente ascunse ai?

- Sunt dibaci. Știu să fac orice a presupune a face ceva cu mâinile, a repara... aș putea să și cos.

- Ce răspundeai, în copilărie, ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Cred că spuneam că vreau să cânt.

- La ce nu te procepi deloc?

- Nu mă pricep în a fi foarte tupeist, la modul ăla grosolan. În anumite șituații, se cere să fiu așa, dar mereu aleg calea bunului simț.

Ce a mai răspuns Rapha întrebărilor emisiunii? Aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »