VINERI, 10 MAI 2019

Oana Moșneagu a mărturisit, la ”CulTOUR”, care sunt temerile ei cele mai mari: ”Ferească Sfântul să mă mai uit...”

Oana Moșneagu, frumoasa actriță din ”Fructul Oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

- Care este cea mai mare frică a ta?

- Cred că întunericul și ideea de forțe pe care nu le putem vedea... asta mă sperie. Am perioade, dacă mă mai și uit la filme de groază... s-a terminaaaat! Ferească Sfântul! Acum le cam evit, pentru că, dacă mă uit, imaginația mea o ia razna și nu e bine. Am și fobii de șerpi, șobolan, șoareci. Mi-e frică de singurătate și să nu o iau razna într-o zi.

- Ce minciună spui cel mai des?

- Cred că e o minciună involuntară și pe care cred că nu doar eu o folosesc. ”Ce faci?” ”Bine”. Indiferent de starea ta, nu vrei să intri în subiect... Nu prea îmi stă în fire să mint. 

- Ce înseamnă, pentru tine, iubirea?

- Pentru mine, iubirea, în varianta ei ideală și absolută, ar presupune cumva să poți să îl vezi pe celălalt fericit și împlinit, să te hrănească fericirea lui.

Interviul continuă în clipul alăturat. 

COMENTARII

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 12 ore

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 2 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 2 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »