JOI, 08 AUGUST 2019

Randi: ”Principala mea responsabilitate este să exist”

Andrei Ropcea, Randi pe numele său de scenă, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de Randi emisiunii difuzate de postul happy Channel:

- Ce cărți îți place să citești?

- Cărți de dezvoltare personală.

- La ce te gândești cel mai mult?

- La muzică, în mare parte, pentru că îmi sună în minte în cea mai mare parte a timpului și e greu să nu mă gândesc la muzică.

- Care e cea mai mare frică a ta?

- Îmi displac foarte tare păianjenii.

- Ce întâlnire întâmplătoare ți-a schimbat viața pentru totdeauna?

- Mă plimbam undeva, la un templu, și, la un moment dat... m-am întâlnit cu mine. De atunci, am început să mă înțeleg. Am avut momente în care m-am conștientizat mai mult. Cred că întâlnirile cu tine sunt esențiale, ca să te înțelegi, ca să înțelegi viața.

- Ce responsabilitate ți-ai dori să NU ai?

- Spre surprinderea voastră... nu prea am responsabilități... Principala mea responsabilitate e să exist. Să fiu eu, în primul rând, apoi, să vin la studio.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la ”CulTOUR”, ce ar face cu un milion de euro

acum 4 ore

După ce a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Ce-ai alege”, cântăreața Alexia Țalavutis a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată ce a răspuns cântăreața:

”M-am înțeles dintotdeauna mai bine cu bărbații”, a dezvăluit cântăreața Alexia Țalavutis la emisiunea ”CulTOUR”

acum 7 ore

Alexia Țalavutis a revenit la Happy Channel pentru o nouă rundă de întrebări à la ”CulOTUR”. Primul set de întrebări cu care artista a dat piept au fost cele din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?”. Care au fost alegerile Alexiei? Iată doar câteva dintre ele:

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 1 zile

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 1 zile

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »