VINERI, 16 MARTIE 2018

Sâmbătă - 17 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad te invită în culisele spectacolului "Cursă de șoareci"

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor "Povești COOL", sâmbătă - 21 martie, de la ora 12.30, la Happy Channel. Printre materialele pe care le-au pregătit pentru prima zi din weekend se regăsește și celebra piesă de teatru "Cursă de șoareci", care poate fi urmărită în această perioadă pe scena Teatrului Național București (TNB).

Criss și Vlad au intrat în culisele spectacolului "Cursă de șoareci" și au aflat toate detaliile acestei reprezentații artistice. La Londra, celebra piesă de teatru, scrisă de Agatha Christie, a avut premiera în urmă cu 66 de ani, iar de atunci continuă să se joace și în zilele noastre, fiind considerat cel mai longeviv spectacol din istoria teatrului.

În București, piesa de teatru poate fi urmărită la TNB în această perioadă, regia fiind semnată de Erwin Simsensohn.
Piesa are foarte mult succes și este montată atât de des pentru că este emblematică pentru scriitura Agathei Christie. Pe de altă parte, este o piesă care oferă posibilitatea unui spectacol deschis tuturor membrilor unei familii. Are și umor, are și drama, are și mister, are foarte multe nuanțe.“, a declarat Erwin la Happy Channel. “Filosofia mea este ca publicul să rezoneze la povestea spusă pe scenă.”, a mai spus el.

"Toate partiturile sunt foarte bune, sunt lucruri foarte bune de jucat pentru actori. Actorii o fac cu foarte mare drag și publicul reacționează minunat de la o reprezentație la alta.",mărturisește Lari Georgescu, unul dintre actorii din distribuția spectacolului de teatru.

Întregul material poate fi urmărit, sâmbătă (17 martie), de la ora 12.30, la Happy Channel. Ediția din această sâmbătă le-a mai pregătit și alte surprize telespectatorilor, printre care și o rețetă delicioasă la “Don Apetit &co”.

COMENTARII

Ce preferă Cristina Ciobănașu să facă iarna: bătaie cu bulgări sau îngerași în zăpadă?

acum 18 ore

”Ce-ai alege”, în varianta ”Crăciunistică”, a fost provocarea Happy Channel pe care a primit-o Cristina Ciobănașu. Care sunt variantele alese de ea, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

acum 18 ore

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

”Acum pot spune că am făcut”, a mărturisit, cu mândrie, Cristina Ciobănașu la Happy Channel

acum 23 ore

Provocarea ”Am sau n-am”, cu întrebări ”Crăciunești”, a ajuns și la Cristina Ciobănașu. Ce a făcut și ce nu, aflați din interviul acordtar de Criss emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de a ora 16.00.

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 1 zile

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Ce ar face Cristina Ciobănașu, dacă ar fi Moș Crăciun pentru o zi? Răspunsul ei, în interviul ”crăciunesc”

acum 1 zile

Actrița și omul de televiziune Cristina Ciobănașu a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Primul joc ”Crăciunesc” propus Cristinei este ”Continuă fraza”, în varianta de Sărbătoare. Cum a continuat Criss frazele? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »