VINERI, 16 MARTIE 2018

Sâmbătă - 17 martie, la Povești COOL: Criss și Vlad te invită în culisele spectacolului "Cursă de șoareci"

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman le aduc telespectatorilor "Povești COOL", sâmbătă - 21 martie, de la ora 12.30, la Happy Channel. Printre materialele pe care le-au pregătit pentru prima zi din weekend se regăsește și celebra piesă de teatru "Cursă de șoareci", care poate fi urmărită în această perioadă pe scena Teatrului Național București (TNB).

Criss și Vlad au intrat în culisele spectacolului "Cursă de șoareci" și au aflat toate detaliile acestei reprezentații artistice. La Londra, celebra piesă de teatru, scrisă de Agatha Christie, a avut premiera în urmă cu 66 de ani, iar de atunci continuă să se joace și în zilele noastre, fiind considerat cel mai longeviv spectacol din istoria teatrului.

În București, piesa de teatru poate fi urmărită la TNB în această perioadă, regia fiind semnată de Erwin Simsensohn.
Piesa are foarte mult succes și este montată atât de des pentru că este emblematică pentru scriitura Agathei Christie. Pe de altă parte, este o piesă care oferă posibilitatea unui spectacol deschis tuturor membrilor unei familii. Are și umor, are și drama, are și mister, are foarte multe nuanțe.“, a declarat Erwin la Happy Channel. “Filosofia mea este ca publicul să rezoneze la povestea spusă pe scenă.”, a mai spus el.

"Toate partiturile sunt foarte bune, sunt lucruri foarte bune de jucat pentru actori. Actorii o fac cu foarte mare drag și publicul reacționează minunat de la o reprezentație la alta.",mărturisește Lari Georgescu, unul dintre actorii din distribuția spectacolului de teatru.

Întregul material poate fi urmărit, sâmbătă (17 martie), de la ora 12.30, la Happy Channel. Ediția din această sâmbătă le-a mai pregătit și alte surprize telespectatorilor, printre care și o rețetă delicioasă la “Don Apetit &co”.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 4 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 4 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 5 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »