VINERI, 08 NOIEMBRIE 2019

”Cu el am avut o chimie ciudată”, a dezvăluit Sore despre solistul trupei The Motans

Sore Mihalache a acceptat invitație Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Sore a dezvăluit că este o persoană mereu pozitivă și fericită. Ce o face fericită?

”Eu sunt o persoană veselă. Mereu am fost veselă. Din fericire, nu am trăit și nu trăiesc momente triste. Mă întristează doar momentele de așteptare profesională, sau vreo febră a colilului. Sunt mereu fericită cu copilul meu. Este boost-ul meu de energie. Sunt fericită în studio. Sunt fericită și la atelier, când îmi iese o rochie sau când primesc un compliment”.

Artista a mărturisit că îi plac foarte tare versurile uneia dintre piesele cântate de trupa ”The Motans”: „Apusul de soare este răsăritul văzut de la spate”. Și, apropo de această trupă, Sore a povestit un episod cu solistul formației:

Cu el am avut o chimie ciudată. Necunoscându-ne deloc, ne-am întâlnit într-o instituție publică și ne-am salutat ca și cum ne știam. M-a surprins foarte tare cât de om este, cât de modesc, cât de educat este”.

Întregul interviu cu Sore, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »