MIERCURI, 26 SEPTEMBRIE 2018

Trucuri pentru o înfățișare impecabilă la orice oră "Pentru buze trebuie să aveți cel puțin două contururi"

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, după ce a dezvăluit ce trebuie să conțină trusa de machiaj a unei femei, make-up artistul Isabel Strat ne spune la ce trucuri de machiaj să apelăm  pentru a arăta bine la orice oră.

Când vine vorba de conturarea buzelor, make-up artistul recomandă utilizarea nu a unui singur creion, ci a două:

Pentru buze, recomand să avem cel puțin două contururi de buze, și anume un creion nude, care poate merge spre un nude roze sau maro, și un creion contur roșu sau într-o culoare vibrantă. Culoarea conturului trebuie să fie foarte apropiată de cea a rujului. Atunci când machiem buzdele, trebuie să avem grijă ca ele să nu fie uscate”, a explicat Isabel la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cum se poate realiza machiajul buzelor uscate? Câte pensule trebuie să aibă o femeie în trusa de cosmetice și cum se folosesc ele? Dacă se umezește sau nu burețelul înainte de aplicarea fondului de ten? Răspunsurile le aflați în clipul de mai jos.

COMENTARII

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 ore

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 6 ore

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 3 zile

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 3 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 3 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »