VINERI, 19 APRILIE 2019

Visul Alexandrei Ungureanu: să devină preoteasă. Despre asta, cântăreața a povestit la emisiunea ”CulTOUR”

Alexandra Ungureanu a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, care a fost visul copilăriei sale: să devină preoteasă. Cântăreața a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Iată câteva dintre răspunsurile artistei, la întrebările noastre:

  • Descrie-te într-o propoziție.
  • Sunt o fată norocoasă să trăiască din pasiunea ei.
  • Ce răspundeai la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?
  • Cel mai mult și cel mai mult îmi plăcea să primesc oaspeți și mi se părea că toată viața vreau să fac asta. După ce am mai vrescut, am vrut așa: inginer agronom, preoteasă – asta nu știam că înseamnă că trebuie să mă mărit cu un preot - , pur și simplu o idolatrizam pe preoteasa din satul bunicilor mei. După aceea, am vurt să fiu doctor. Dintotdeauna mi-a plăcut muzica și am știut că vreau să fiu cântăreață, dar mă gândeam că nu e o meserie destul de serioasă... și iată-mă.
  • Care a fost primul tău loc de muncă?
  • Nu am lucrat niciodată altceva în afara muzicii. Am fost în practică în pregătirea lucrăriii de licență. Am terminat ASE-ul și am făcut practică într-o bancă, timp de câteva luni.

Interviul cu Alexandra Ungureanu continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 92 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 103 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 106 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 110 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 112 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »