MARTI, 27 NOIEMBRIE 2018

Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a lipsit de la premiera filmului său, ”Secretul fericirii”

 Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a ratat premiera filmului său, ”Secretul fericirii”:

Premiera a avut loc la TIFF, la Cluj. Nu am avut ce să fac, am aflat de proiecția filmului destul de târziu și eu aveam, deja, programate două spectacole și cu o zi înainte și după proiecție. M-am gândit la o formulă, să iau avionul, dar nu am avut ajuns. Premiera mondială a fost la Cluj, la TIFF, pe urmă a fost preluat și la Sibiu, la TIFF și după aceea am ajuns la Anonimul”, a povestit Vlad Zamfirescu la Happy Channel.

La festivalul ”Anonimul”, Vlad Zamfirescu mărturisește, în interviul acordat Irinei Margareta Nistor, că a avut o experiență ”ciudată”:

Am stat foarte în spate, nu am vrut să stau în față. Am vrut să am o viziune de ansamblu, să văd lumea. Am fost foarte dezamăgit, pentru că nu am auzit nimic. Am dat vina că era în aer liber, că lumea nu se poate concentra... La final, au venit oamenii din echipă și radiau de bucurie, că a fost un succes uriaș. Ce succes uriaș, că eu nu am auzit nimic? Cum, toată lumea râdea... Eu, fiind foarte în spate, la mine nu a ajuns niciun fel de ecou. Dar lumea era foarte încântată”.

Ce alte mărturisiri a mai făcut Vlad Zamfirescu, despre spectacolul ”Efecte colaterale”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

acum 6 ore

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provovarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 1 zile

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 1 zile

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 2 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 2 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »