MARTI, 27 NOIEMBRIE 2018

Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a lipsit de la premiera filmului său, ”Secretul fericirii”

 Vlad Zamfirescu a explicat, la emisiunea ”CulTOUR” de ce a ratat premiera filmului său, ”Secretul fericirii”:

Premiera a avut loc la TIFF, la Cluj. Nu am avut ce să fac, am aflat de proiecția filmului destul de târziu și eu aveam, deja, programate două spectacole și cu o zi înainte și după proiecție. M-am gândit la o formulă, să iau avionul, dar nu am avut ajuns. Premiera mondială a fost la Cluj, la TIFF, pe urmă a fost preluat și la Sibiu, la TIFF și după aceea am ajuns la Anonimul”, a povestit Vlad Zamfirescu la Happy Channel.

La festivalul ”Anonimul”, Vlad Zamfirescu mărturisește, în interviul acordat Irinei Margareta Nistor, că a avut o experiență ”ciudată”:

Am stat foarte în spate, nu am vrut să stau în față. Am vrut să am o viziune de ansamblu, să văd lumea. Am fost foarte dezamăgit, pentru că nu am auzit nimic. Am dat vina că era în aer liber, că lumea nu se poate concentra... La final, au venit oamenii din echipă și radiau de bucurie, că a fost un succes uriaș. Ce succes uriaș, că eu nu am auzit nimic? Cum, toată lumea râdea... Eu, fiind foarte în spate, la mine nu a ajuns niciun fel de ecou. Dar lumea era foarte încântată”.

Ce alte mărturisiri a mai făcut Vlad Zamfirescu, despre spectacolul ”Efecte colaterale”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »