VINERI, 16 AUGUST 2019

Audrey Tautou, într-un super-film, în seara asta, la Happy Channel

 Telespectatorii Happy au întâlnire, în această seară, cu una dintre cel emai frumoase și talentate actrițe din Franța: Audrey Tautou. De la ora 20.00, Happy Channel vă invită să  urmăriți filmul ”Delicatețe” și să faceți parte din povesteea unei femei care descoperă că poate iubi din nou, după ce viața ei părea să se fi sfârșit.

În 2012, pelicula ”La Delicatesse” (”Delicatețe”) a fost nominalizat la Premiile Cesar la categoriile ”Best Adapted Screenplay” și ”Best First Film”. Povestea tinerei franțuzoaice care încă își jelește soțul, este emoționantă. Totul se schimbă  când îi este atrasă atenția de colegul ei suedez. Povestea dulce-amăruie este presărată cu multe detalii comice irezistibile. Cum reușesc cei doi să se apropie aflați vineri, 16 august, de la ora 20.00, la Happy Channel.

”Delicatețe”, un film cu Audrey Tautou, François Damiens, Bruno Todeschini.

COMENTARII

Telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” revine la Happy Channel

acum 16 ore

Din 21 septembrie, telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” poate fi urmărită la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 08.45-10.45.

Roșcata din ”Imperfecta viață perfectă” a fost o adevărată… ”băiețoaică”

acum 16 ore

În adolescență, Jane Levy, cea care o interpretează pe Tessa Altman în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, a fost căpitanul echipei de fotbal a liceului, dar a făcut parte și din...

Bruce Willis și Michelle Pfeiffer, în povestea unui cuplu care, de la iubire, a trecut la… ură

acum 18 ore

În anul în care ar fi trebuit să celebreze cei 15 ani de căsnicie, Ben și Katie își trimit copiii în tabără pentru a stabili, nederanjați, termenii divorțului.

Emoții mari la filmări pentru Hilmi Cem Intepe, alias Kelebek, din serialul ”Valurile vieții”

acum 18 ore

Pe Hilmi Cem Intepe îl puteți urmări în rolul lui Kelebek în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 19.00.

Ce romantic sună, în traducere, numele frumoasei actrițe Dilan Çiçek Deniz, din ”Legea familiei” și ”Valurile vieții”

acum 1 zile

Pe frumoasa Dilan Çiçek Deniz o puteți urmări la Happy Channel în două dintre cele mai urmărite seriale turcești: ”Legea familiei” (difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00) și în „Valurile vieții”, difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »