JOI, 03 NOIEMBRIE 2016

Cum arată actorii în serialul ”Mr Selfridge” și cum sunt în realitate

Au mai rămas doar câteva zile până la marea premieră a serialului-fenomen ”Mr Selfridge”, ce va fi difuzat în exclusivitate în România de Happy Channel. Până atunci, vă prezentăm un colaj cu protagoniștii producției cu milioane de telescpectatori doar în Marea Britanie, așa cum îi vedeți în film, dar și cum sunt ei în realitate.

Serialul ”Mr. Selfridge” va avea premiera în România, pe 6 noiembrie. De la 20:00 ai trei episoade din producția ce a cucerit milioane de telespectatori din Marea Britanie.
Serialul descrie, pe lângă povestea afacerii de succes, și viața de familie a controversatului om de afaceri Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s.. Așa aflăm despre mariajul destrămat, despre amantele și gustul pentru jocurile de noroc.
Din distribuție mai fac parte: Jeremy Piven (Harry Selfridge), Ron Cook (Mr. Crabb), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Amanda Abbington (Miss Mardle), Samuel West (Frank Edwards).

Harry Selfridge/Jeremy Piven:

Josie Mardle/Amanda Abbington:

Agnes Towler/Aisling Loftus:

Henri Leclair/Gregory Fitoussi:

Lady Mae Loxley/Katherine Kelly:

Kitty Hawkins/Amy Beth Hayes:

Sursa foto: pbs.org

COMENTARII

Balerină, actriță și pescar înrăit. Ea este Ezgi Şenler, alias Asli din serialul ”Valurile vieții”

acum 59 minute

Pe lângă balet, Ezgi Şenler a mărturisit că mai are încă o pasiune: pescuitul. De altfel, experiența ei în acest domeniu a ajutat-o și la filmări, pentru secvențele filmate pe un vas de pescuit.

Un leac de Crăciun pentru băiatul cel răutăcios

acum 19 ore

Marți, de la ora 17.00, la postul de televiziune Happy Channel puteți urmări povestea transformării unui băiat răutăcios. ”Crăciun în fiecare zi” (”Christmas All Over Again”).

Sacrificiul pe care l-a făcut Alperen Duymaz pentru personajul său din serialul turcesc ”Valurile vieții”

acum 20 ore

Pe Alperen Duymaz îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”Valurile vieții”, difuzat de la ora 19.00, dar și în serialul ”Legea familiei”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel (miercurea și joia, de la ora 20.00).

De la ingenua Marilyn Monroe, la malefica Sumru Gunes, din serialul turcesc ”Ține-mă de mână”

acum 21 ore

Pe Dolunay Soysert o puteți urmări în rolul mamei vitrege, Sumru Gunes, în ”Ține-mă de mână” cel mai urmărit serial turcesc al momentului, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Și burlacii convinși se pot îndrăgosti. Care e rețeta? Află, azi, la Happy Channel

acum 1 zile

Eric Randall (Jesse Metcalfe) nu este doar un burlac convins, ci și un scriitor de succes. El a devenit renumit și apreciat ca urmare a publicării sfaturilor sale de tipul ”cum să rămâi un burlac”. Îl veți cunoaște astăzi, urmărind filmul ”Un Crăciun prin...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »